Η Toyota ανανεώνει εκ βάθρων το απόλυτο best-seller της ελληνικής αγοράς, το Yaris και εμείς, ταξιδεύουμε μέχρι το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, για να οδηγήσουμε το νέο ιαπωνικό μικρό.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Toyota ανανεώνει εκ βάθρων το απόλυτο best-seller της ελληνικής αγοράς, το Yaris και εμείς, ταξιδεύουμε μέχρι το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, για να οδηγήσουμε το νέο ιαπωνικό μικρό.

Στο νέο auto Τρίτη: Οδηγούμε το νέο Toyota Yaris

6.876 Επισκέψεις στο άρθρο (28/7/2014)

Ταξιδεύουμε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας για να οδηγήσουμε το ανανεωμένο Toyota Yaris και στο νέο τεύχος του auto Τρίτη σας αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά του! Επίσης, φιλοξενούμε ένα μεγάλο αφιέρωμα στην ηλεκτροκίνηση και το τι θα μας φέρει το άμεσο μέλλον.

Η Toyota ανανεώνει εκ βάθρων το απόλυτο best-seller της ελληνικής αγοράς, το Yaris και εμείς, ταξιδεύουμε μέχρι το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, για να οδηγήσουμε το νέο ιαπωνικό μικρό. Το Yaris, ανανεώθηκε σε πάνω από 1.000 σημεία, αποκτώντας μια πιο δυναμική εμφάνιση, τονίζοντας περαιτέρω την ποιότητά του και βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο τα οδικά του χαρακτηριστικά. Φυσικά, το Yaris προσφέρεται με οικονομικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, με 2 στα 3 μηχανικά του σύνολα να μην «πληρώνουν» τέλη κυκλοφορίας.Επειδή όμως η ηλεκτροκίνηση έχει καταφθάσει και στη χώρα μας, ώστε να προσφέρει άκρως οικονομικές και οικολογικές μετακινήσεις, εμείς, στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη, ετοιμάσαμε ένα μεγάλο αφιέρωμα για αυτή. Τι ορίζει η νομοθεσία, πότε θα έχουμε τα πρώτα δίκτυα φόρτισης στους δρόμους, αλλά και ποια είναι τα πλεονεκτήματα της επιλογής ενός ηλεκτροκίνητου, περιλαμβάνονται μέσα στο θέμα. Παράλληλα, παρουσιάζουμε όλα τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της αγοράς, αποκαλύπτουμε ποια θα έλθουν στο άμεσο μέλλον, ενώ φιλοξενούμε και αποκλειστικές δηλώσεις από στελέχη εταιρειών, που διαθέτουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα.Εκτός του ανανεωμένου Yaris, η Toyota λανσάρει αυτή τη στιγμή το νέο Toyota Aygo. Με καλύτερη ποιότητα, περισσότερο δυναμισμό, αλλά και βελτιωμένους χώρους, το Aygo πάει και πάλι για την κορυφή της κατηγορίας τους. Εμείς, για να δούμε το εάν θα τα καταφέρει, το θέτουμε απέναντι σε δύο από τους κυριότερους ανταγωνιστές του, το Fiat Panda και το VW up!.Στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη φιλοξενούμε επίσης την πρώτη δοκιμή του νέου Nissan X-Trail. Το μεσαίο ιαπωνικό SUV έχει αλλάξει πλήρως, είναι 7θέσιο, ενώ διατίθεται και δικίνητο με 1.600άρη diesel κινητήρα 130 ίππων. Παράλληλα, μπορείτε να διαβάσετε και την οδηγική μας εμπειρία στην Ιταλία με το νέο Fiat Panda Cross, το πολύ ικανό μίνι ιταλικό SUV.Για το τέλος, αφήσαμε ένα άκρως ενδιαφέρον θέμα, που έχει να κάνει με τις τεχνολογίες που προσφέρουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα. Δείτε λοιπόν 7 μοντέλα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κοινού με τα hi-tech συστήματα που προσφέρουν, χωρίς παράλληλα να κοστίζουν μια περιουσία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto