Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V8 Hemi twin-turbo κινητήρας 9,4 λίτρων.

Στο σφυρί το Charger «Maximus» του Toretto

3.593 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2019)

To Dodge Charger Maximus που εμφανίστηκε στο Fast and Furious 7 μπαίνει στο σφυρί!


Να αποκτήσουν το Dodge Charger Maximus, το ίδιο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Vin Diesel στην τελευταία σκηνή του Fast and Furious 7 μπορούν όσοι το θελήσουν στις 23 Νοεμβρίου στην δημοπρασία που θα γίνει από τον οίκο Worldwide Auctioneers.

H περιγραφή του αυτοκινήτου το αναφέρει σαν μια μοναδική δημιουργία που βασίζεται πάνω σε ένα τροποποιημένο σασί που είναι 400 φορές πιο άκαμπτο ενώ γίνεται λόγος πως σε σχέση με το εργοστασιακό, το αμάξωμά του είναι πιο πλατύ κατά 5 ίντσες. Οι εργασίες για να λάβει την τωρινή του εμφάνιση είναι εκτεταμένες με τον οίκο να κάνει λόγο πως χρειάστηκαν 16.000 ώρες.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V8 Hemi twin-turbo κινητήρας 9,4 λίτρων που αποδίδει 2.250 άλογα και δίνει την δυνατότητα στο αυτοκίνητο να πετυχαίνει τα 96 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 1,8 δευτερόλεπτα. Και ναι, είναι road-legal, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί οποιοσδήποτε να το πάρει για να πάει να κάνει τα ψώνια του. Η ανάρτηση είναι πλήρως προσαρμοζόμενη και έχει την δική της γεωμετρία ενώ και το σύστημα πέδησης είναι πλέον αναβαθμισμένο.

Το εσωτερικό είναι επίσης σημαντικά αναβαθμισμένο χάρη στην προσθήκη ιταλικού ποιοτικού δέρματος, SSR σύστημα ήχου, ΙΟS οθόνη αφής κ.α.

Η αξία του οχήματος μάλιστα αναμένεται να αυξηθεί και άλλο το επόμενο χρονικό διάστημα γιατί είναι πολύ πιθανό να συμμετάσχει στις επόμενες Fast and Furious ταινίες ενώ έχει δρομολογηθεί η παρουσία του στο επερχόμενο Forza Racing βιντεοπαιχνίδι.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center