To εν λόγω αυτοκίνητο.

Στο σφυρί το τελευταίο Saab που φτιάχτηκε ποτέ

2.408 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2019)

Ποια θα ήταν μια καλή τιμή για αυτό το συλλεκτικής αξίας Saab 9-3; Εσείς πόσα θα δίνατε;

Είσαι φίλος της Saab αλλά δεν θέλεις να αγοράσεις κάποιο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που θα έχει στο οδόμετρό του πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα. Η NEVS, η εταιρεία που πλέον έχει τα δικαιώματα κατασκευής αυτοκινήτων Saab, έχει την λύση αφού σύντομα θα βάλει σε δημοπρασία ένα αυτοκίνητο σε άψογη κατάσταση.

Πρόκειται για ένα 9-3 Aero Τurbo sedan που θα βρέθηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτων της μάρας στο Trollhattan κατά την διάρκεια του φεστιβάλ Saab Car Museum. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στο 2019.
 
Όπως οι περισσότεροι ξέρετε, η Saab σταμάτησε να παράγει αυτοκίνητα το 2011 αλλά το 2013, η NEVS ξαναξεκίνησε την παραγωγή του 9-3 Αero σεντάν και μέχρι το 2014 κατασκεύασε συνολικά 420 αυτοκίνητα. Ένα από αυτά είναι και το εν λόγω αυτοκίνητο.

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει έρθει στο φως ο εξοπλισμός που θα έχει το αυτοκίνητο όταν βρεθεί στο σφυρί, καθώς η εταιρεία έχει ανακοινώσει πως αυτό θα γίνει λίγο πριν την τελική δημοπρασία. Κάτω από το καπό πάντως βρίσκεται ένας 4κύλινδρος 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας απόδοσης 220 ίππων και 350 Νm ροπής που συνεργάζεται με ένα 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Στο οδόμετρο υπάρχουν μόνο 5 χιλιόμετρα, κάτι που σημαίνει πως είναι σχεδόν ολοκαίνουριο.

Εσείς πόσα θα δίνατε για ένα τέτοιο συλλεκτικής αξίας Saab;
 

Hyundai
OPEL