Tο σπιτάκι σκύλου της Ford που ακυρώνει τον θόρυβο.

Στο σπίτι της Ford δεν ακούγεται κιχ

2.610 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2018)

Το καλύτερα ηχομονωμένο σπίτι άλλα όχι για ανθρώπους κατασκεύασε εταιρεία αυτοκινήτων. Γνωρίστε το σπιτάκι σκύλου της Ford που ακυρώνει τον θόρυβο.

Η Ford προσφέρει ένα πλήρες σετ από αξεσουάρ στους πελάτες της, ωστόσο το τελευταίο δεν αφορά αυτούς αλλά τους τετράποδους φίλους τους και πρόκειται για ένα καλά ηχομονωμένο σπίτι.
 
Το γεγονός πως τα περισσότερα σκυλιά αντιδρούν ανήσυχα στους θορύβους, έβαλε τους ιθύνοντες της Ford Europe σε διαδικασία να κατασκευάσουν ένα σπίτι, στο εσωτερικό του οποίου δεν θα περνάει κανένας θόρυβος. Χρησιμοποιώντας λοιπόν την τεχνολογία ακύρωσης θορύβου (noise-cancellation) η οποία είναι παρόμοια με αυτή που βρίσκεται στα αυτοκίνητα και τα ακουστικά, η μάρκα μας σύστησε το νέο της δημιούργημα.
Με λίγα λόγια οι υπεύθυνοι ενσωμάτωσαν στα τοιχώματα του σπιτιού μικρόφωνα τα οποία όταν ανιχνεύσουν ήχους, όπως για παράδειγμα από πυροτεχνήματα, ενεργοποιούν ένα ενσωματωμένο ηχοσύστημα που εκπέμπει «αντίθετες συχνότητες που, ακυρώνουν τελείως το θόρυβο ή τουλάχιστον τον μειώνουν σημαντικά». Εκτός από αυτό το σύστημα ένα στρώμα φελλού υψηλής πυκνότητας λειτουργεί ως πρόσθετο στρώμα ηχομόνωσης, ενώ και η είσοδος του σπιτιού κλείνει μέσω αυτόματης πόρτας. 
 
Το σπιτάκι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πρωτότυπο στάδιο, ωστόσο όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο αν έρθει στην παραγωγή, αναμένεται να απασχολήσει πολλούς ιδιοκτήτες σκύλων.
 

Mercedes
moto