2 φωτογραφίες »

Σχέδια δείχνουν την ανανεωμένη Porsche Cayenne Coupe

2.742 Επισκέψεις στο άρθρο (31/5/2021)

Ανεξάρτητα σχέδια μας δείχνουν την πιθανή εξωτερική εμφάνιση που θα έχει η ανανεωμένη Porsche Cayenne Coupe, καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή της αποκάλυψης του μοντέλου.

Πριν από λίγες ημέρες εικόνες που έδειχναν καμουφλαρισμένα πρωτότυπα της ανανεωμένης Porsche Cayenne Coupe να πραγματοποιούν δοκιμές στους δρόμους έκαναν την εμφάνισή τους. Όπως όλα δείχνουν, δεν απέχουμε πολύ από την επίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου, όμως οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa πρόλαβαν και δημιούργησαν «καθαρά» σχέδια της ανανεωμένης coupe έκδοσης της Cayenne για να μας δώσουν μία πρώτη, ανεπίσημη εικόνα του μοντέλου.


Τα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa και είναι ανεξάρτητα από την Porsche.

Τα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa και είναι ανεξάρτητα από την Porsche.

 
Όπως μπορούμε να δούμε στις εικόνες, ο μπροστινός προφυλακτήρας φιλοξενεί ένα ζευγάρι φώτα ημέρας LED, ενώ οι προβολείς είναι λεπτοί συνδυάζοντας τόσο τις αιχμηρές ακμές, αλλά και τις στρογγυλεμένες γωνίες στο πάνω μέρος. Στο πίσω μέρος, τα γραφικά στα φωτιστικά σώματα είναι διαφορετικά από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα, ενώ η Porsche θα μπορούσε επίσης να κάνει αλλαγές στον σχεδιασμό του πίσω προφυλακτήρα, ανάλογα με την έκδοση.
 
Σχετικά με τις εκδόσεις, το ανανεωμένο μοντέλο της Cayenne Coupe αναμένεται να φέρει μαζί του τη νέα και πιο ισχυρή έκδοση της γκάμας της με κινητήρα καύσης, που θα καθίσει ανάμεσα από την Turbo και την υβριδική Turbo S E-Hybrid. Θεωρείται βέβαιο πως ισχύ στο γερμανικό SUV θα προσφέρει μία αναβαθμισμένη έκδοση του twin-turbo 4,0 λίτρων V8 κινητήρα με ίππους που θα φτάνουν περίπου τους 640. Η νέα έκδοση της Porsche Cayenne δεν έχει λάβει ακόμα την ονομασία της, όμως θα προσφέρεται αποκλειστικά ως Coupe και χαρακτηρίζεται ως «η πιο σπορ Cayenne».
 
Τέλος, το εν λόγω μοντέλο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του παράλληλα με τις ανανεωμένες Cayenne και Cayenne Coupe προς τα τέλη Ιουνίου.

Mercedes
test center