Τα σκίτσα και τα συνοδευτικά στοιχεία, δείχνουν πως το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Ferrari θα είναι ένα χαμηλωμένο GT.

Παρουσιάζονται στοιχεία του συστήματος τετρακίνησης.

Η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική Ferrari υπολογίζεται να φτάσει μέχρι το 2025.

Τα σκίτσα διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Σχέδια «μιλούν» για την ηλεκτρική Ferrari

1.802 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2020)

Η Ferrari χρειάζεται ακόμα κάποιο χρόνο προκειμένου να παρουσιάσει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, ωστόσο μια σειρά από σκίτσα που διέρρευσαν στο διαδίκτυο προσφέρουν νέες πληροφορίες για το μοντέλο.

Τα σκίτσα και τα συνοδευτικά στοιχεία, δείχνουν πως το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Ferrari θα είναι ένα χαμηλωμένο GT, με ιπποδύναμη ανάλογη για να ανταγωνιστεί την υπάρχουσα Porsche Taycan και το επερχόμενο Tesla Roadster. Οι εικόνες του αυτοκινήτου δείχνουν πως η χωρίς ρύπους Ferrari πιθανότατα θα διαθέτει μία διάταξη δύο θέσεων ή 2+2, μακρύ καπό και μικρούς προβόλους, όπως η 812 Superfast.
 
Επίσης παρουσιάζονται στοιχεία του συστήματος τετρακίνησης, δείχνοντας πως  ένας ηλεκτρικός κινητήρας θα τοποθετηθεί σε κάθε τροχό και θα είναι προφανώς ικανός να λειτουργεί ανεξάρτητα. Φυσικά είναι ακόμα πολύ νωρίς για τα  ακριβή τεχνικά στοιχεία και τις λεπτομέρειες απόδοσης που παραμένουν ανεπιβεβαίωτα.
 
Από κει και πέρα να πούμε ότι δεν αποκλείεται το μοντέλο της ιταλικής φίρμας να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία της νέας SF90, που συνδυάζει ένα V8 4,0 λίτρων twin-turbo κινητήρα με ένα τρίο ηλεκτρικών μοτέρ που το καθιστούν το ισχυρότερο αυτοκίνητο της Ferrari μέχρι αυτή τη στιγμή.
 
Ως τελική σημείωση κρατήστε πως η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική Ferrari υπολογίζεται να φτάσει μέχρι το 2025, οπότε έχουμε ακόμα δρόμο!      

peugeot
skoda