Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
2 φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα της Subaru και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Σχέδια προβλέπουν το ανανεωμένο Subaru Forester

4.398 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2021)

Την ανανεωμένη έκδοση του Forester ετοιμάζει η Subaru χωρίς να έχει δείξει μέχρι τώρα το μοντέλο, ωστόσο ανεξάρτητα σχέδια έρχονται για να δώσουν μία πρώτη οπτική στην εξωτερική εμφάνιση του δημοφιλούς crossover.


Το ανανεωμένο Subaru Forester βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως οι μέχρι τώρα εικόνες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους δείχνουν το ιαπωνικό crossover με καμουφλάζ. Αυτές οι εικόνες σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που υπάρχουν οδήγησαν τους ανθρώπους της ιστοσελίδας Kolesa να δημιουργήσουν τα δικά τους σχέδια προκειμένου να προσφέρουν μία πρώτη οπτική για το επερχόμενο μοντέλο.  
 
Σύμφωνα λοιπόν με τις εικόνες, όπως με τις περισσότερες ανανεώσεις μοντέλων, έτσι και με το Forester δεν αναμένεται να υπάρξει επαναστατική αλλαγή σχεδιασμού. Η μάσκα στο εμπρόσθιο μέρος παραμένει η ίδια σε μέγεθος έχοντας απλά διαφοροποιήσει το σχεδιασμό της, ενώ μεγαλύτεροι είναι οι αεραγωγοί στις δύο γωνίες του προφυλακτήρα, όπως και ο κεντρικός. Το προφίλ δεν έχει καμία αλλαγή, ενώ ελάχιστες είναι οι διαφοροποιήσεις στο πίσω άκρο, με ένα ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα να έχει τοποθετηθεί.
 
Αναφορικά με το εσωτερικό δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με το πως η Subaru σκοπεύει να το αναβαθμίσει. Ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να του προσφέρει ένα πιο προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης συνδυασμένο με μεγαλύτερη οθόνη αφής.
 
Τέλος για τους κινητήρες και εκεί οι πληροφορίες παραμένουν ελάχιστες, όμως το ήπια υβριδικό σύστημα e-Boxer πιθανότατα θα συνεχίσει να δίνει το παρών. Το εν λόγω σύστημα συνδυάζει τον γνώριμο ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 2,0 λτ. που αποδίδει 150 ίππους στις 5.600-6.000 σ.α.λ. με 194 Nm ροπής στις 4.000 σ.α.λ., με έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 16,7 ίππων και 66 Nm ροπής. 
 
Το ανανεωμένο Forester θα κάνει το ντεμπούτο του κατά τους πρώτους μήνες του 2021, ενώ οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: