Την απόφαση να σχεδιάσει την Alfa Romeo Giulia της επόμενης γενιάς έλαβε ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής.

Μέχρι να φτάσουμε να δούμε τη νέα Alfa Romeo Giulia, πολύ νωρίτερα θα έχει προηγηθεί η αποκάλυψη της ανανεωμένης τρέχουσας γενιάς της.

Σχεδιαστής ονειρεύεται τη νέα Alfa Romeo Giulia

6.883 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2019)

Την απόφαση να σχεδιάσει την Alfa Romeo Giulia της επόμενης γενιάς έλαβε ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής και στη συνέχεια δημοσίευσε το αποτέλεσμα της εργασίας του.

Μπορεί η Giulia της επόμενης γενιάς να μην αναμένεται σύντομα, ωστόσο ο Ουκρανός σχεδιαστής Kostur Alexandr προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Αν και τα περισσότερα μοντέλα της Alfa Romeo μας έχουν συνηθίσει σε ένα σύνθετο και όχι απλοϊκό σχεδιασμό, ο καλλιτέχνης στην προκειμένη περίπτωση φαίνεται πως επιλέγει να κινηθεί σε πιο απλές μεθόδους ακλουθώντας ένα πιο συγκρατημένο και συμπαγές στυλ.
 
Παράλληλα έχει συνδυάσει τον συμπαγή σχεδιασμό με πολύ λεπτά φωτιστικά σώματα, τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος, που είναι ίσως και το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της δουλειάς του. Κυρίως αυτά του πίσω μέρους που εκτίνονται μέχρι το λογότυπο της μάρκας είναι κατά τη γνώμη μας το πιο όμορφο χαρακτηριστικό, από ένα όχι και τόσο εντυπωσιακό σχέδιο στο σύνολό του.
 
Φυσικά μέχρι να φτάσουμε να δούμε τη νέα Alfa Romeo Giulia, πολύ νωρίτερα θα έχει προηγηθεί η αποκάλυψη της ανανεωμένης τρέχουσας γενιάς της. Μάλιστα πριν από περίπου ένα μήνα είχαν διαρρεύσει οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό της, τις οποίες και σας είχαμε παρουσιάσει.   

Toyota
moto