Bentley GT Convertible

Bentley GT Convertible

Σχεδιαστική πανδαισία

1.858 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2017)

Σχεδιάστηκε εικονικά η αμφιλεγόμενη Bentley GT Convertible, η οποία βρίσκεται προς το παρόν υπό εξέταση από τη Βρετανική φίρμα και όπως είναι φυσικό, οι περισσότεροι αναμένουν με αγωνία τις εξελίξεις.

Η X-Tomi Design, σχεδίασε την Convertible έκδοση της Bentley Continental και επόμενο είναι να αναρωτούμαστε εάν είναι εφικτό ένα Cabrio αυτοκίνητο, βάρους άνω των 2 τόνων, να θεωρηθεί Sport;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Δυστυχώς, κανείς δε γνωρίζει ακόμη εάν η Bentley Continental  Convertible θα σημειώσει επιτυχία, αλλά αδιαμφισβήτητα η εικόνα είναι εντυπωσιακή.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι μηχανικοί της Bentley επεξεργάζονται το ενδεχόμενο τοποθέτησης μιας πλατφόρμας της Porsche και το σύστημα τετρακίνησης, όμως αυτό που έχει μεγαλύτερη ανάγκη το «θηριώδες» μοντέλο, είναι η μείωση βάρους και όχι η αύξηση της ιπποδύναμης.
Οι περισσότεροι έχουν τη πεποίθηση πως η νέα Bentley GT Supersports, δημιουργήθηκε για να ανταγωνιστεί τη Ferrari GTC4Lusso, παρόλα αυτά η Ιταλική φίρμα δεν έχει δείξει δείγματα κατασκευής μιας Convertible έκδοσης του μοντέλου, κάτι το οποίο μπορεί να θεωρηθεί «αβαντάζ» της Βρετανικής εταιρείας.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ETRANSIT VS ESPRINTER
test center