• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τα σχέδια αποτελούν δουλειά ανεξάρτητου σχεδιαστή και όχι επίσημο προιόν της Mitsubishi.

Τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι ανασχεδιασμένα.

Σχέδιο δείχνει το Mitsubishi Eclipse Cross

5.576 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/2/2020

Η Mitsubishi έχει επικεντρωθεί πάνω στην κατασκευή του ανανεωμένου Eclipse Cross, αλλά πριν την επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής κάνει την άτυπη παρουσίαση του ιαπωνικού SUV, δίνοντας στη δημοσιότητα τα σχέδια που προοικονομούν τη φρεσκαρισμένη εμφάνισή του.


Τα πρωτότυπα του Eclipse Cross facelift έχουν εντοπιστεί κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης και με αφορμή αυτό, αλλά και τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο σχεδιαστής προχώρησε στην δημιουργία των δικών του σχεδίων. Απ` ότι φαίνεται οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση του Eclipse Cross δε θα είναι μεγάλες σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο αφού οι μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις εντοπίζονται στους προβολείς που τώρα υιοθετούν πιο στενή γραμμή.
 
Η μάσκα dynamic shield είναι κα πάλι παρούσα, ενώ το «νεύρο» που ξεκινάει από τις μπροστά πόρτες καταλήγει στα πίσω φωτιστικά σώματα που και αυτά με τη σειρά τους είναι ανασχεδιασμένα, καταλαμβάνοντας και ένα χώρο της πίσω κολόνας.
 
Μηχανικά δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση, ωστόσο η φημολογία αναφέρει πως το ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross θα μπορούσε να αποχωριστεί τον σημερινό turbo T-MIVEC κινητήρα των 151 γραμμαρίων ανά χιλιόμετρο, προκειμένου να λάβει ένα «καθαρότερο» μοτέρ της Nissan. Επικρατέστεροι είναι ο 1.000άρης των 115 ίππων ή ο 1.300άρης των 140 και 160 ίππων.

10 διαθέσιμα άρθρα για MITSUBISHI  ECLIPSE CROSS

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια