«Συνελήφθη» να δοκιμάζεται το νέο Nissan Z NISMO;

«Συνελήφθη» να δοκιμάζεται το νέο Nissan Z NISMO;

2.718 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2022)

Βίντεο διάρκειας τριών δευτερόλεπτων φέρεται πως δείχνει τη Nissan να δοκιμάζει τη NISMO έκδοση του νέου Nissan Z πριν προχωρήσει στο λανσάρισμά της τα επόμενα χρόνια.

Είναι όντως η NISMO έκδοση του μοντέλου;

Το νέο Nissan Z παρουσιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι και πλέον είναι έτοιμο να φτάσει στις αντιπροσωπείες των περισσότερων χωρών του κόσμου. Την ίδια στιγμή, η Nissan φαίνεται πως αναπτύσσει τη NISMO έκδοση του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εμφανίστηκε σε video η NISMO έκδοση του Nissan Z;

Η φημολογία εντάθηκε μετά από πολύ μικρό βίντεο διάρκειας τριών δευτερόλεπτων που ανέβηκε στο διαδίκτυο, όπου εμφανίζεται ένα Nissan Z με θόλους και καπό από ανθρακόνημα, τεράστια αεροτομή στο πίσω μέρος, νέες ζάντες και –μάλλον- πιο μικρή απόσταση από το έδαφος. Αν και δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, πολλοί λένε πως το αυτοκίνητο εξοπλίζεται και με νέο σύστημα εξάτμισης, αφού οι απολήξεις του αυτοκινήτου στο video είναι διαφορετικές από αυτές του Nissan Z.

Τι λένε στη Nissan

Πράγματι, οι πιθανότητες να δούμε μια NISMO έκδοση για το νέο sportscar είναι αρκετές, ιδιαίτερα αν θυμηθούμε την απάντηση του Paul Hawson, επικεφαλής του τμήματος Στρατηγικής της Nissan για το εάν το αυτοκίνητο μπορεί να αντέξει περισσότερη ιπποδύναμη. Ο Hawson είχε αποκριθεί θετικά ενώ τόνισε πως η Nissan «γνωρίζει τι θέλουν οι πελάτες και πως όλοι στη Nissan θέλουν να τους ικανοποιήσουν».

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center