Η παλέτα των μηχανικών συνόλων θα παρθεί ατόφια από την coupe έκδοση.

Σύντομα θα γίνει και το εμπορικό λανσάρισμα.

Σύντομα το ντεμπούτο της Lexus LC Convertible

1.624 Επισκέψεις στο άρθρο (13/6/2019)

Η cabrio εκδοχή της Lexus LC θα κάνει πρεμιέρα σε λιγότερο από ένα μήνα.

H Lexus χρησιμοποίησε την Έκθεση Αυτοκινήτου της Βόρειας Αμερικής για να κάνει την πρεμιέρα του LC Convertible concept και πλέον, φαίνεται πως και η έκδοση παραγωγής του μοντέλου δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με πηγές από το στρατόπεδο της ιαπωνικής μάρκας, η Lexus θα αποκαλύψει την LC Convertible στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood που ξεκινά στις 4 Ιουλίου. Ακριβείς πληροφορίες δεν υπάρχουν αλλά είναι σίγουρο πως το μοντέλο θα έχει σαφείς ομοιότητες με το concept, κάτι που σημαίνει πως θα κινηθεί στο ίδιο πλαίσιο σχεδιαστικά με το coupe αλλά θα υιοθετήσει μοναδικό πίσω μέρος και φυσικά υφασμάτινη οροφή.
 
Η παλέτα των μηχανικών συνόλων θα παρθεί ατόφια από την coupe έκδοση. Αυτό σημαίνει πως θα προσφερθεί ένας ατμοσφαιρικός V8 5,0 λίτρων απόδοσης 478 ίππων και 539 Νm ροπής σε συνδυασμό με ένα 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς και μια υβριδική έκδοση που θα αποτελείται από έναν V6 κινητήρα 3,5 λίτρων, δύο ηλεκτρικά μοτέρ και μια μπαταρία συνολικής απόδοσης 359 ίππων.

Σύντομα θα γίνει και το εμπορικό λανσάρισμα της cabrio έκδοσης με τιμή ελαφρώς υψηλότερη από αυτή της coupe.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto