Η αποτυχία των θωρακισμένων τζαμιών του Tesla Cybertruck, αποτυπώθηκε σε ένα T-shirt από τον ίδιο τον Elon Musk.

Αν θέλετε να μάθετε το κόστος απόκτησης αυτό κυμαίνεται στα 45 δολάρια (περίπου 40 ευρώ) προ φόρων και τέλη αποστολής.

T-shirt κάνει πλούσιο τον Elon Musk

2.601 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2020)

Η αποτυχία των θωρακισμένων τζαμιών του Tesla Cybertruck, αποτυπώθηκε σε ένα T-shirt από τον ίδιο τον Elon Musk. Το μπλουζάκι τέθηκε προς πώληση σε πολλά διαφορετικά μεγέθη με το αποτέλεσμα να δικαιώνει τον παμπόνηρο Αμερικανό επιχειρηματία.


Αν διαχειριστείς σωστά μία αποτυχία τότε μπορεί να σε οδηγήσει στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα και αυτό έκανε ο ιδιοκτήτης της Tesla, Elon Musk, μέσω του αποτυχημένου πειράματος ανθεκτικότητας του Cybertruck.
 
Για αυτούς που δεν γνωρίζουν να πούμε πως ο ισχυρός άντρας της Tesla, κατά την επίσημη πρεμιέρα του Cybertruck θέλησε να δείξει στο κοινό την ανθεκτικότητα των θωρακισμένων τζαμιών που έχει το ηλεκτρικό pick-up της μάρκας. Έτσι ζήτησε από τον σχεδιαστή Franz von Holzhausen να κάνει μια επίδειξη στο κοινό, όμως για κακή του τύχη το τζάμι θρυμματίστηκε! Η είδηση αυτή σήκωσε πολλές συζητήσεις, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις άλλες μάρκες όπως για παράδειγμα η BMW έσπευσαν να σχολιάσουν χιουμοριστικά το γεγονός όπως για παράδειγμα η BMW.
 
Ωστόσο ο πονηρός Musk βρήκε αυτή την αποτυχία ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγάλει λεφτά. Τι έκανε. Λάνσαρε στην αγορά ένα νέο απλό μαύρο T-shirt, το οποίο στο σημείο του στήθους έχει ως στάμπα τα θρυμματισμένο τζάμι που μας παραπέμπει στο Cybertruck.
 
Μάλιστα η επιτυχία το εν λόγω T-shirt ήταν τέτοια που μία ημέρα μετά το ντεμπούτο του που έγινε στις 14 Ιανουαρίου 2020 τα μόνα μεγέθη που βρίσκονται ακόμα σε απόθεμα είναι τα small και extra small. Αν θέλετε να μάθετε το κόστος απόκτησης αυτό κυμαίνεται στα 45 δολάρια (περίπου 40 ευρώ) προ φόρων και τέλη αποστολής.

Toyota
moto