Τα 5 φθηνότερα ηλεκτρικά με επιδότηση

Τα 5 φθηνότερα ηλεκτρικά με επιδότηση

15.640 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2022)

Αυτά είναι τα πέντε πιο φθηνά αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα που μπορεί κάποιος να βρει σήμερα στην ελληνική αγορά.

Tα ηλεκτρικά διαθέτουν εχθρούς και φίλους!

Από τότε που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στις αγορές, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αποτελούν ένα από τα κυρίαρχα θέματα συζήτησης ανάμεσα στους φίλους της αυτοκίνησης. Άλλοι δηλώνουν πολέμιοι της ηλεκτροκίνησης, άλλοι τάσσονται στο πλευρό της και υπάρχουν και εκείνοι που κρατούν ίσες αποστάσεις και από τις δύο πλευρές, μετρώντας τα υπέρ και τα κατά.

Για πολλούς του κόστος απόκτησης είναι ένας από τους αρνητικούς παράγοντες στις μέρες μας για την απόκτηση ηλεκτρικού, αφού η τεχνολογία είναι ακόμα νεοφερμένη, με αποτέλεσμα να μην έχει γίνει η απόσβεση της επένδυσης από τις εταιρείες και έτσι οι τιμές να είναι πιο «τσιμπημένες» από αυτές αυτοκινήτων που εξοπλίζονται με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Για αυτό ακριβώς το λόγο το autotriti.gr συγκέντρωσε τα πέντε πιο φθηνά ηλεκτρικά αυτοκίνητα που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά σήμερα και σας τα παρουσιάζει με... ονόματα και διευθύνσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έως 8.000 ευρώ η επιδότηση από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»

Αρχικά να θυμίσουμε πως στη χώρα μας παραμένει σε ισχύ το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά» που μπαίνει στο δεύτερο κύκλο του. Μάλιστα η συγκεκριμένη ενέργεια προσφέρει πλέον κρατική επιχορήγηση έως του ποσού των 8.000 ευρώ για την αγορά ηλεκτρικού, η οποία πρόσφατα ανέβηκε από τις 6.000 ευρώ που ίσχυε από όταν είχε αρχικά ανακοινωθεί, με αποτέλεσμα να καθιστά ακόμα πιο προσιτά τα ηλεκτρικά στην Ελλάδα. Ο δεύτερος κύκλος του «Κινούμαι Ηλεκτρικά», σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, θα έχει αναδρομική ισχύ από 1.12.2021 και οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους από τον προσεχή Απρίλη που θα ανοίξει η πλταφόρμα έως τις 31.12.2023. Πάμε λοιπόν να δούμε τα μοντέλα...

smart EQ fortwo coupe

VW e-up!

Fiat 500

Peugeot e-208

Opel Corsa-e

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRANSPORTER
test center