Τα 5 highlights του Toyota bZ4X
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα 5 highlights του Toyota bZ4X

4.233 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2021)

Το bZ4X βάζει την Toyota δυναμικά στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πέντε από τα χαρακτηριστικά του όμως ξεχωρίζουν. Ας τα δούμε.

Η Toyota έκανε μπάσιμο στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων μέσω του bZ4X. Το χωρίς ρύπους SUV της ιαπωνικής φίρμας, ερχόμενο αρχικά σε μορφή πρωτότυπου, έφερε μαζί του μία σειρά από ιδιαίτερα στοιχεία. Μάλιστα πολλά από αυτά θα ακολουθήσουν και το μοντέλο παραγωγής, το οποίο στα μέσα του 2022 θα είναι διαθέσιμο στις παγκόσμιες αγορές, όπως και σε αυτή της Ευρώπης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Εμείς ξεχωρίσαμε πέντε πράγματα που μας έκαναν εντύπωση από το ενδιαφέρον, Toyota bZ4X και τα μοιραζόμαστε μαζί σας.
 
Ιδιαίτερη σχεδίαση που τραβάει την προσοχή
Η εξωτερική εμφάνιση σε ένα αυτοκίνητο είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει κάποιος και ανεξάρτητα από το αν του αρέσει ή όχι, εκείνο που πρωτίστως καλούνται να πετύχουν οι άνθρωποι των εταιρειών είναι να τραβήξουν την προσοχή. Στην περίπτωση του bZ4x αυτό επιταχύνεται. Βλέποντας το αυτοκίνητο παρατηρούμε μία μακρόστενη εξαγωνική γρίλια στο κάτω μέρος και κάθετα ανοίγματα στις γωνίες του προφυλακτήρα. Οι στενοί προβολείς έχουν τέσσερα στοιχεία LED και μια λωρίδα για LED φώτα ημέρας που τρέχει κατά μήκος της κορυφής. Στο προφίλ, το bZ4X φέρει δυναμικές γραμμές που του προσφέρουν μια πιο εμφατική υπόσταση, ενώ στο μπροστά αριστερό φτερό έχει τοποθετηθεί η θύρα φόρτισης. Το πίσω μέρος του bZ4X ακολουθεί την τάση της εποχής, ενώνοντας τα φωτιστικά του σώματα με μία λωρίδα LED, ενώ η συνολική εικόνα των φώτων δημιουργεί μία φουτουριστική εμφάνιση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
skoda