Tα SUV της ετοιμάζει η Ford για την Φρανκφούρτη

2.791 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2019)

Mεγάλες θα είναι οι απουσίες σε μια ακόμη μεγάλη Έκθεση Αυτοκινήτου. Δείτε ποιοι θα συμμετάχουν και ποιοι όχι σύμφωνα με πρώτα στοιχεία.

Παρά το γεγονός ότι η Ford απουσίαζε από τις δύο τελευταίες μεγάλες Εκθέσεις Αυτοκινήτου, πέρυσι το φθινόπωρο στο Παρίσι και φέτος στην Γενεύη, η μάρκα θα βρίσκεται στην Φρανκφούρτη αυτόν τον Σεπτέμβριο για να παρουσιάσει τη νέα SUV γκάμα της, εν αντιθέσει με πολλές άλλες εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων.

Στην γερμανική πόλη, η Ford θα παρουσιάσει το τελευταίας γενιάς Kuga, το plug-in Εxplorer αλλά και το νέο Puma που θα τοποθετηθεί δίπλα στο EcoSport. Εκπρόσωπος της μάρκας δήλωσε για την Έκθεση: «Δεν διαφωνούμε με τέτοιες εκδηλώσεις αλλά συμμετέχουμε όταν έχουμε κάτι να επιδείξουμε». Όντως, οι μεγάλες Εκθέσεις Αυτοκινήτων τείνουν να έχουν, όσο περνούν τα χρόνια, μικρότερη σημασία, αφενός γιατί οι εταιρείες θέλουν να μειώσουν όσο μπορούν τα περιττά κόστη και αφετέρου γιατί προτιμούν να παρουσιάζουν τα νέα τους μοντέλα μέσα από τις δικές τους εκδηλώσεις.
 
Χαρακτηριστικά, μάρκες όπως η Nissan, η Volvo, η Mazda, η Mitsubishi, η Rolls-Royce, Aston Martin, o όμιλος PSA (Peugeot, Citroen, DS), η Toyota, η Fiat-Chrysler, η Subaru, η Suzuki και άλλες πιο μικρές εταιρείες έχουν ήδη ανακοινώσει πως δεν θα βρίσκονται στην Φρανκφούρτη.

Αντίθετα, όπως είναι λογικό, οι γερμανικές μάρκες θα δώσουν δυναμικό παρών. Η VW θα φέρει στην Έκθεση το Ι.D 3 για το παγκόσμιο ντεμπούτο του, η BMW θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό τη νέα Σειρά 1 και η Porsche θα αποκαλύψει την αμιγώς ηλεκτρική Taycan. Mercedes και Οpel θα βρίσκονται και αυτές στην Φρανκφούρτη, ενώ έχει επισημοποιηθεί η παρουσία των SEAT, Skoda, Land Rover, Ηοnda, Kia και Renault.

FORD E-TRANSIT
OPEL