H Porsche 90 X.

Τα μελλοντικά «μοντέλα» της Porsche (+vid)

2.176 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2018)

Με τον φωτογράφο Eric Otto συνεργάστηκε η Porsche η οποία με φόντο τους παριζιάνικους δρόμους παρουσίασε τέσσερα νέα φουτουριστικά concept.

Το όραμα που έχει η Porsche για τα αυτοκίνητα του μέλλοντος έδειξε για μια ακόμα φορά, κατασκευάζοντας τέσσερα νέα πρωτότυπα στα οποία ωστόσο δεν έδωσε τις διαστάσεις ενός κανονικούς αυτοκίνητου, αλλά με διαστάσεις κλίμακας 1: 3.
 
Μάλιστα τα συγκεκριμένα μοντέλα σε συνεργασία με τον φωτογράφο Eric Otto αποκαλύφθηκαν και φωτογραφήθηκαν στους δρόμους του Παρισιού, με τη γερμανική εταιρεία να δημοσιεύσει ένα βίντεο από αυτή τη δράση.
Σε ότι αφορά τα μοντέλα πρόκειται για τις μινιατούρες 90X, Opulence, Supercar και Thesis. Η 90X είναι εμπνευσμένη από την ιστορία που έχει η Porsche στους αγώνες, κάτι το οποίο είναι εύκολο να το αντιληφθεί κανείς λόγο του σχεδιασμού της που θυμίζει αρκετά ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο του Le Mans. Το μοντέλο Opulence είναι μια τετράθυρη και ικανή Porsche που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως η μελλοντική Panamera, η Supercar έχει ένα λεπτό σχεδιασμό, ενώ η Thesis διαθέτει ένα εσωτερικό που σίγουρα θα συναντήσουμε στο μέλλον.
 
Δείτε τα τέσσερα μοντέλα και σκηνές από τη φωτογράφιση στο βίντεο που ακολουθεί.
 

Mercedes
moto