Τα νέα μοντέλα Hyundai και Kia μέχρι το τέλος της χρονιάς

9.535 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2024)
Τα νέα μοντέλα Hyundai και Kia μέχρι το τέλος της χρονιάς
2 Φωτογραφίες »

- Φουλ των SUV για τη Hyundai. Έρχονται νέα Bayon, Tucson και Santa Fe
- Το Ioniq 5 N είναι ηλεκτρικό, αλλά οδηγείται και ακούγεται σαν αγωνιστικό βενζίνης
- Η Kia φέρνει το EV3, ένα compact SUV με καλούς χώρους και υποσχόμενη τιμή
- Νέα σχεδίαση για το Picanto και με στόχο να διατηρηθεί χαμηλά η τιμή

Φουλ των SUV για τη Hyundai. Έρχονται νέα Bayon, Tucson και Santa Fe

Είτε σκοπεύεις να αγοράσεις καινούριο αυτοκίνητο, είτε είσαι απλά φίλος της αυτοκίνησης, οι αφίξεις των νέων μοντέλων, το τι νέο θα κυκλοφορήσει δηλαδή, είναι σίγουρα κάτι που σε ενδιαφέρει.

Κάνοντας κλικ εδώ μπορείς να μάθεις για τις σημαντικότερες αφίξεις όλων των μαρκών σε βάθος χρόνου, ωστόσο στις επόμενες γραμμές περιοριζόμαστε στο τι νέο θα δούμε από τη Hyundai μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Φουλ των SUV λοιπόν για τη Hyundai που θα λανσάρει το ανανεωμένο Tucson, το οποίο θα φέρει ήπιες αλλαγές στη σχεδίαση, αλλά μεγάλη τεχνολογική αναβάθμιση στην καμπίνα. Βέβαια, η πρώτη άφιξη της θα είναι το ανανεωμένο Bayon, το μικρότερο SUV της μάρκας, το οποίο φρεσκαρίστηκε εμφανισιακά και αναβάθμισε τον εξοπλισμό του (δες αναλυτικά). Το τρίτο SUV που θα δούμε από τους Κορεάτες είναι το νέο Santa Fe το οποίο έχει boxy off-road σχεδιασμό και hi-tech καμπίνα.

Έρχεται και το «πιστάδικο» ηλεκτρικό Ioniq 5 N, αλλά και το i30

Η πιο εντυπωσιακή άφιξη της Hyundai πάντως είναι η έκδοση «Ν» του νέου Hyundai Ioniq 5, το οποίο είναι φτιαγμένο για οδήγηση σε πίστα. Φτάνει τα 650 άλογα και τα 770 Nm ροπής και παράλληλα έχει τη δυνατότητα να αλλάζει ταχύτητες και να ακούγεται σαν βενζινοκίνητο.

Μπορεί να μην έχει την αγωνιστική λάμψη του Ioniq 5 N, ωστόσο το ανανεωμένο Hyundai i30 έχει μεγαλύτερο εμπορικό ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά. Ήδη η Hyundai έχει ανακοινώσει τις τιμές του ανανεωμένου i30, το οποίο είναι διαθέσιμο και πάλι σε τρία αμαξώματα, με ήπιες αλλαγές στην εμφάνιση, πλουσιότερο εξοπλισμό και περισσότερα συστήματα ασφαλείας.


Η πιο εντυπωσιακή άφιξη της Hyundai πάντως είναι η έκδοση «Ν» του νέου Hyundai Ioniq 5, το οποίο είναι φτιαγμένο για οδήγηση σε πίστα.
2 Φωτογραφίες »

Η πιο εντυπωσιακή άφιξη της Hyundai πάντως είναι η έκδοση «Ν» του νέου Hyundai Ioniq 5, το οποίο είναι φτιαγμένο για οδήγηση σε πίστα.

«Ηλεκτρίζει» την ατμόσφαιρα η Kia, με τo νέο EV3 και το ανανεωμένο EV6

Νέες αφίξεις περιμένουμε και από την  Kia το επόμενο εξάμηνο, με πρωταγωνιστές τα ηλεκτρικά της μοντέλα. Πρώτο θα δούμε το ανανεωμένο EV6, με τη μάρκα να προχωράει σε μια γερή ανασχεδιάσει του αμαξώματος, αλλά και αισθητή αναβάθμιση στην καμπίνα.

Ντεμπούτο θα κάνει και το νέο EV3 το μικρότερο ηλεκτρικό SUV της φίρμας, το οποίο πιθανότατα θα πάρει τις μπαταρίες του μεγαλύτερου EV6 και θα έχει αυτονομία που αγγίζει τα 500 χλμ..

Μίνι χάτσμπακ (Picanto) και δύο SUV (Sportage, Sorento) έρχονται μέχρι το τέλος της χρονιάς

Ευχάριστα είναι τα νέα για όσους θέλουν «κανονικό» κινητήρα κάτω από το καπό, αφού η Kia δεν θα περιοριστεί στα ηλεκτρικά μοντέλα. Από το μικρότερο προς το μεγαλύτερο λοιπόν, περιμένουμε το ανανεωμένο Kia Picanto που θα φέρει δύο οθόνες στην καμπίνα, αλλά και εντελώς νέα εμφάνιση. Ανανέωση θα πάρει και το οικογενειακό SUV της μάρκας, το Sportage, το οποίο θα έχει σημαντικές αλλαγές στο μπροστά μέρος κυρίως, ενώ τέλος αναμένουμε και το μεγαλύτερο SUV της μάρκας, το Sorento με την 7θέσια καμπίνα και όλο τα νέα τεχνολογικά καλούδια της μάρκας.
 
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά περισσότερες πληροφορίες για τις νέες αφίξεις των Hyundai και Kia

Σελίδα 2Hyundai: Οι νέες αφίξεις μέχρι το τέλος της χρονιάς
Σελίδα 3Kia: Οι νέες αφίξεις μέχρι το τέλος της χρονιάς
MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER