Μια Porsche Panamera Turbo, η οποία έγινε ακόμα πιο όμορφη υιοθετώντας νέες ζάντες, είναι εδώ και αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η νέα τετράδα ζαντών που φόρεσε το γερμανικό μοντέλο ανήκουν στην HRE και στολίζονται από πολλαπλές ακτίνες.

Τα νέα στολίδια της Panamera

4.309 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2017)

Μια Porsche Panamera Turbo, η οποία έγινε ακόμα πιο όμορφη υιοθετώντας νέες ζάντες, είναι εδώ και αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η νέα τετράδα ζαντών που φόρεσε το γερμανικό μοντέλο ανήκουν στην HRE και στολίζονται από πολλαπλές ακτίνες, οι οποίες λειτουργούν ως «μαγνήτης» προσοχής, ενώ μας δίνουν τη δυνατότητα να προσέξουμε της εντυπωσιακές δαγκάνες τους συστήματος πέδησης.
 
Επιπλέον η μαύρη απόχρωση των τροχών ταιριάζει με εκείνη του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα έρχεται σε μεγάλη συνάφεια και με τα φιμέ τζάμια που διαθέτει το γερμανικό μοντέλο.
Περισσότερες πληροφορίες για το κόστος απόκτησης των συγκεκριμένων ζαντών δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο όποιοι επιθυμούν να τις αποκτήσουν θα πρέπει να εκταμιεύσουν ένα σημαντικό ποσό.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως η Porsche Panamera διατίθεται με μια πλούσια παλέτα από turbo κινητήρες, που συνδυάζεται σε κάθε έκδοση με τετρακίνηση και το 8άρι κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, ενώ το κόστος κτήσης του πολυτελούς σεντάν, για την αγορά της Γερμανίας ανέρχεται στις 153.011 ευρώ.

Toyota
test center