Τα πιο επιθυμητά αυτοκίνητα για νέους οδηγούς το 2021!

Τα πιο επιθυμητά αυτοκίνητα για νέους οδηγούς το 2021!

5.057 Επισκέψεις στο άρθρο (23/2/2022)

Έρευνα στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέτασε τις διαδικτυακές αναζητήσεις των νέων οδηγών στο Google που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το πρώτο τους αυτοκίνητο και παρουσιάζει ποια μοντέλα είναι τα πιο επιθυμητά, αλλά και ποιες μάρκες.

Βρετανική έρευνα με βάση τις αναζητήσεις στο Google

Είναι γεγονός πως όσα αυτοκίνητα και να περάσουν από τα χέρια του κάθε ανθρώπου, ποτέ κανείς δεν θα ξεχάσει το πρώτο αυτοκίνητο που είχε στην κατοχή του, αφού για τους περισσότερους, αν όχι για όλους, το πρώτο αυτοκίνητο μετά την απόκτηση άδειας οδήγησης είναι κάτι σαν την πρώτη αγάπη. Μία νέα έρευνα που έρχεται από την βρετανική εταιρεία QuoteZone.co.uk πήρε αφορμή από αυτό και δημοσίευσε ποια είναι τα δέκα πιο επιθυμητά αυτοκίνητα για τους νέους οδηγούς που εξασφάλισαν άδεια οδήγησης το 2021 και αναζήτησαν το πρώτο του αυτοκίνητο. Παράλληλα έκανε το ίδιο και για τις πέντε πιο επιθυμητές μάρκες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εξετάστηκαν λέξεις κλειδιά

Η έρευνα εξετάζει και κατατάσσει τον αριθμό των ετήσιων παγκόσμιων όγκων αναζητήσεων μεταξύ των οδηγών που έχουν λάβει πρόσφατα άδεια. Μάλιστα όπως επισημαίνει, η έρευνα διενεργήθηκε χρησιμοποιώντας διαδικτυακό εργαλείο ανάλυσης SEMrush, που χρησιμοποιείται συχνά για έρευνα λέξεων-κλειδιών και δεδομένα κατάταξης στο διαδίκτυο. Μέσω αυτού η εταιρεία μέτρησε τις αναζητήσεις στο Google που περιείχαν τους όρους car model + first car (μοντέλο αυτοκινήτου και πρώτο αυτοκίνητο) και car brand + first car (μάρκα αυτοκινήτου και πρώτο αυτοκίνητο).

Το Fiat 500 είναι το πιο επιθυμητό αυτοκίνητο για τους νέους οδηγούς

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που συλλέχθηκαν στις 24 Ιανουαρίου του 2022, στην πρώτη θέση των αναζητήσεων ως το πιο επιθυμητό πρώτο αυτοκίνητο για το 2021 βρέθηκε το Fiat 500. Μάλιστα η έρευνα αναφέρει ότι οι λέξεις «Fiat 500 + first car» άγγιξαν συνολικά τις 7.920 παγκόσμιες αναζητήσεις το 2021. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το Renault Clio, το οποίο συγκεντρώνει κατά μέσο όρο 7.200 παγκόσμιες αναζητήσεις ως πρώτο αυτοκίνητο. Στην τρίτη θέση το εμβληματικό Ford Fiesta έφτασε τις 4.560 παγκόσμιες αναζητήσεις. Από κει και πέρα SEAT Ibiza και Toyota Yaris ισοβαθμούν την 4η θέση με 2.160 αναζητήσεις, ενώ στην 5η θέση είναι το Opel/Vauxhall Corsa με 1.920 αναζητήσεις. Την δεκάδα συμπληρώνουν τα Dacia Sandero (1.680 αναζητήσεις), Skoda Fabia (1.560 αναζητήσεις), Toyota Aygo ( 1.440 αναζητήσεις), Volkswagen Golf (1.320 αναζητήσεις) και Citroen C1 (1.080 αναζητήσεις).

Οι πιο επιθυμητές μάρκες για το πρώτο αυτοκίνητο

Παίρνοντας στις μάρκες που είναι οι πιο επιθυμητές για να αποκτήσει κάποιος το πρώτο του αυτοκίνητο, στην πρώτη θέση υπάρχει ισοβαθμία ανάμεσα στη Hyundai και τη Citroen με 19.200 αναζητήσεις. 12.000 αναζητήσεις είχε η Volkswagen που κατέλαβε τη 2η θέση, ενώ 3η αναδείχτηκε η Opel/Vauxhall με 11.400 αναζητήσεις. Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Skoda με 8.280 αναζητήσεις και Peugeot με 5.520 αναζητήσεις.     

Έρευνα για τα 10 πιο επιθυμητά αυτοκίνητα των νέων οδηγών και τις 5 μάρκες!
-Πρώτο για το 2021 το Fiat 500.
-Ισοβαθμία στις μάρκες με πρώτες τις Hyundai και Citroen.
-Η έρευνα εξέτασε τις παγκόσμιες αναζητήσεις στο Google.
Ποιο αυτοκίνητο ήταν το πρώτο σου; Παραμένει το αγαπημένο σου ακόμα και σήμερα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
MERCEDES SAFETY TRUCK
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel