Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Τις πρώτες εικόνες του νέου Holden Commodore έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία.

Tο αυτοκίνητο θα έχει ένα μπροστινό σπόιλερ, ενώ οι απολήξεις του συστήματος εξάτμισης βρίσκεται στο πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου.

Προ των πυλών το αγωνιστικό Insignia GS

2.715 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/6/2017

Τις πρώτες εικόνες του νέου Holden Commodore έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία. Σε όποιους το όνομα δεν θυμίζει κάτι, αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο αυστραλιανό μοντέλο βασίζεται στο Insignia Grand Sport της Opel.

 
Το νέο μοντέλο έχει σχεδιαστεί για να λάβει μέρος πρωτάθλημα των Supercars της Αυστραλίας το 2018, με την εταιρεία να μην δίνει πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρότζεκτ.

Ωστόσο από αυτά που μπορούμε να δούμε και αν συμπεριλάβουμε και τις φήμες που ακούγονται, το αυτοκίνητο θα έχει ένα μπροστινό σπόιλερ, ενώ οι απολήξεις του συστήματος εξάτμισης βρίσκεται στο πλαϊνό μέρος του αυτοκινήτου. Τέλος μπορούμε επίσης να δούμε στο πίσω μέρος ένα διαχύτη και μια μεγάλη αεροτομή, αλλά και αγωνιστικές ζάντες που ασφαλίζονται μόνο με ένα μπουλόνι.
Το μοντέλο παραγωγής αναπτύσσεται επί του παρόντος από την Holden και την επίσημη εργοστασιακή ομάδα την Triple Eight Race Engineering, ενώ σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη το αυτοκίνητο θα έχει τον V8 κινητήρα του παρόντος μοντέλου, αλλά αυτό θα διαρκέσει μόνο για τη σεζόν 2018.

Το 2019, η Holden θα μεταβεί σε νέο κινητήρα twin-turbo V6 που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο κινητήρας θα πληροί τους κανονισμούς των Supercars Gen 2 και η εργοστασιακή ομάδα θα επιδιώξει να εγκρίνει τη λειτουργία ενός Commodore με V6 κινητήρα, σε επιλεγμένους γύρους την επόμενη σεζόν χρησιμοποιώντας την «wild card».