Το νέο SUV αναμένεται να έχει μια σπορ εικόνα στο μπροστινό μέρος.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο SUV αναμένεται να έχει μια σπορ εικόνα στο μπροστινό μέρος.

Teaser εικόνα της E-Pace

2.889 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2017)

H Jaguar F-Pace ήταν μια τεράστια επιτυχία σύμφωνα με την εταιρεία και η αυτοκινητοβιομηχανία, επιβεβαίωσε μέσω μια εικόνας teaser, τα σχέδια για τη συνέχεια, μέσω του νέου μοντέλου E-Pace.

Η Jaguar E-Pace υπόσχεται να συνδυάσει το σχεδιασμό των σπορ αυτοκινήτων και την ευελιξία, με την πρακτικότητα ενός SUV.

Tο crossover θα τροφοδοτείται από κινητήρες Ingenium.

Tο crossover θα τροφοδοτείται από κινητήρες Ingenium.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το νέο SUV αναμένεται να έχει μια σπορ εικόνα στο μπροστινό μέρος, η οποία έχει εμπνευστεί από το F-Type. Πηγαίνοντας προς τα πίσω μπορούμε να δούμε τους αεραγωγούς στα μπροστινά φτερά, ενώ στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί αεροτομή.

Οι τεχνικές προδιαγραφές παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, αλλά η Jaguar αποκάλυψε ότι το crossover θα τροφοδοτείται από κινητήρες Ingenium, ενώ θα υπάρχει και έκδοση με τετρακίνηση, για κάποιες αγορές.
Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή σχεδιασμού της Jaguar Ian Callum, «Ο συνδυασμός του σπορ αυτοκινήτου με την απόδοση της Jaguar θα εξασφαλίσει ότι η E-Pace θα ξεχωρίζει. Κάθε Jaguar έχει σχεδιαστεί για να διεγείρει τις αισθήσεις και πιστεύουμε ότι η E-Pace θα κάνει ακριβώς αυτό, με τον δικό της ατομικό χαρακτήρα».

Η Jaguar E-Pace θα παρουσιαστεί στις 13 Ιουλίου και η τιμολόγηση για τις ΗΠΑ θα ξεκινά από τα 38.600 δολάρια(34.600 ευρώ περίπου), ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο το κόστος απόκτησης θα ανέρχεται στις 28.500 λίρες (32.367 ευρώ περίπου) και θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης αλλά και πετρελαίου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto