Η teaser εικόνα.

Η εικόνα που διέρρευσε τις προηγούμενες ημέρες.

Teaser εικόνα του νέου ES της Lexus

2.014 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2018)

Μετά την πρώτη διαρροή μίας εικόνας που έδειχνε το εμπρόσθιο τμήμα του επερχόμενου Lexus ES, η εταιρεία έδωσε στο φως της δημοσιότητας μια επίσημη teaser εικόνα που εμφανίζει ένα μεγάλο μέρος του προβόλου ενός μοντέλου, η οποία και αυτή προέρχεται από το νέο σεντάν.

Όπως μπορούμε να δούμε η φαρδιά γρίλια που εμφανίζεται στην  εικόνα teaser είναι ακριβώς ίδια με αυτή της διαρροής που υπήρξε λίγες ημέρες νωρίτερα, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο πως η νέα Lexus ES είναι προ των πυλών.
 
Η γενική εικόνα στον πρόβολο του αυτοκινήτου χαρακτηρίζεται από έντονες γωνίες, με την μάσκα και τους προβολείς να έχουν πάρει έμπνευση από το μεγαλύτερο σεντάν, LS, υπάρχοντας βεβαίως και κάποιες διαφοροποιήσεις όπως στα LED φώτα ημέρας.
Από κει και πέρα σε ότι αφορά άλλα στοιχεία του ιαπωνικού μοντέλου, το νέο Lexus ES θα βασίζεται στην πλατφόρμα της Toyota (TNGA), και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που επικαλούνται τα διεθνή μέσα θα παρουσιαστεί πιο ευρύχωρο αλλά και εξοπλισμένο  με περισσότερα συστήματα ασφαλείας, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.     
 
Όσον αφορά τις μονάδες ισχύος, φήμες θέλουν το μοντέλο στη βασική του έκδοση να έρχεται με ένα κινητήρα 3.5 λίτρων που θα προσφέρει 271 ίππους, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένας V6 που θα ανεβάζει την ισχύ στα 305 άλογα. Επιπλέον λόγος γίνεται και για μία υβριδική έκδοση που θα αντικαταστήσει το υπάρχον ES 300h.
 
Τέλος σε ότι αφορά το πότε πρόκειται να δούμε το νέο Lexus ES, κάτι τέτοιο δεν θα αργήσει, καθώς το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Πεκίνο, αναμένεται αν φιλοξενήσει τα αποκαλυπτήρια του νέου ιαπωνικού σεντάν.

NEO TRANSPORTER
test center