Μερικές εικόνες teaser που αφορούν την επερχόμενη ηλεκτρική Mission E, έδωσε στη δημοσιότητα η Porsche.

Στις εικόνες όπως μπορούμε να δούμε φαίνονται οι μηχανικοί της φίρμας να εργάζονται πάνω στο μοντέλο.

Η θύρα φόρτισης.

Η Porsche δεν αποκάλυψε πάρα πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το μοντέλο.

Η Porsche αναφέρει ότι η Mission E θα είναι ένα σπορ αυτοκίνητο που θέτει νέα πρότυπα.

Μέχρι το 2030 το πιο σπορ αυτοκίνητο της φίρμας θα μπορεί να κινείται μέσω του ηλεκτρισμού.

Teaser εικόνες της Mission E

1.754 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2018)

Μερικές εικόνες teaser που αφορούν την επερχόμενη ηλεκτρική Mission E, έδωσε στη δημοσιότητα η Porsche.

Στις εικόνες όπως μπορούμε να δούμε φαίνονται οι μηχανικοί της φίρμας να εργάζονται πάνω στο μοντέλο, δείχνοντας έτσι ένα μέρος του αμαξώματος αλλά και κάποια επιπλέον στοιχεία όπως η θύρα φόρτισης.
 
Η Porsche δεν αποκάλυψε πάρα πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το μοντέλο, αλλά είπε ότι το αυτοκίνητο θα λανσαριστεί το 2019 και θα έχει πάνω από 600 ίππους ισχύ, που θα του επιτρέπουν να διανύει τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 3.5 δευτερόλεπτά, ενώ οι οδηγοί θα μπορούν να ταξιδέψουν για 500 χιλιόμετρα χωρίς να το φορτίσουν.
Η Porsche αναφέρει ότι η Mission E «θα είναι ένα σπορ αυτοκίνητο που θέτει νέα πρότυπα όντας το πιο σπορ και ... πιο εξελιγμένο αυτοκίνητο της κατηγορίας του», ενώ υπογράμμισε πως θα είναι μια πειστική απάντηση στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, καθώς θα συνδυάζει τον ηλεκτρισμό, τη απόδοση και την οδιγική απόλαυση.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της Porsche, Oliver Blume, αποκάλυψε πως μέχρι το 2030 το πιο σπορ αυτοκίνητο της φίρμας θα μπορεί να κινείται μέσω του ηλεκτρισμού, αναφέροντας ότι μέχρι τότε αμιγώς ηλεκτρική θα μπορούσε να είναι και η 911.

Hyundai
KIA