Η Citroen συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια ζωής και η εταιρεία θα τα γιορτάσει παρουσιάζοντας ένα νέο πρωτότυπο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης για το 2019 που θα γίνει τον επόμενο μήνα.

Σε αυτό το βίντεο κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους τα φωτιστικά σώματα του επερχόμενου concept και οι καθρέπτες του.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης VivaTech στο Παρίσι η μάρκα θα παρουσιάσει και ένα δεύτερο μοντέλο.

Teaser της Citroen για το μέλλον της (+vid)

1.743 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2019)

Η Citroen συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια ζωής και η εταιρεία θα τα γιορτάσει παρουσιάζοντας ένα νέο πρωτότυπο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης για το 2019 που θα γίνει τον επόμενο μήνα.

Αν και η είδηση αυτή είχε γίνει γνωστή στο παρελθόν μέσω εικόνων teaser που είχε δημοσιεύσει η γαλλική μάρκα, πλέον έγινε και επίσημή, αφού μέσω ενός βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η CEO της μάρκας Linda Jackson επιβεβαίωσε όλα όσα ξέραμε. Μάλιστα σε αυτό το βίντεο κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους τα φωτιστικά σώματα του επερχόμενου concept, οι καθρέπτες του, αλλά και ο συνδυασμός μαύρου και πορτοκαλί χρώματος που προφανώς θα έχει στο εξωτερικό του.
 
Η Citroen δεν είπε κάτι περεταίρω, αλλά δεδομένου ότι πρόκειται για αυτοκίνητο που τρέφει το βλέμμα του στη μελλοντική αστική κινητικότητα και οδήγηση, δεν θα εκπλαγούμε αν καταλήξει να χρησιμοποιήσει ένα ηλεκτρικό κινητήρα.
 
Εκτός από το νέο concept που θα δούμε στη Γενεύη, η μάρκα στο ίδιο βίντεο έκανε γνωστό πως λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 16 Μαΐου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης VivaTech στο Παρίσι θα παρουσιάσει και ένα δεύτερο μοντέλο. Το αυτοκίνητο αυτό θα δίνει έμφαση στην άνεση και απ ότι φαίνεται από τα μέχρι τώρα στοιχεία θα πρόκειται πιθανώς για ένα αυτόνομο όχημα με πολυτελές εσωτερικό.
 
Τέλος να σημειωθεί πως οι εορτασμοί της εταιρείας για τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής ξεκίνησαν αυτό το μήνα με την παρουσίαση κλασικών αυτοκινήτων στο Retromobile Show και θα συνεχιστούν καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους σε άλλες εκδηλώσεις.
 

peugeot
citroen