Η αντίστροφη μέτρηση για να παρουσιαστεί επίσημα στο ευρύ κοινό, άρχισε για τη νέα Mercedes GLE Coupe.

Teaser της Mercedes GLE Coupe που έρχεται

3.083 Επισκέψεις στο άρθρο (27/8/2019)

Η αντίστροφη μέτρηση για να παρουσιαστεί επίσημα στο ευρύ κοινό, άρχισε για τη νέα Mercedes GLE Coupe. Μάλιστα η γερμανική φίρμα έδωσε στο φως της δημοσιότητας και ένα ακόμα teaser βίντεο αποκαλύπτοντας την ημερομηνία που θα δούμε το crossover.


Με ένα πολύ σύντομο βίντεο το οποίο δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Mercedes γράφοντας: «Ημερομηνία Γέννησης 28.08.2019», γνωστοποίησε και επίσημα πως την Τετάρτη στις 28 Αυγούστου, θα πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήρια της νέας GLE Coupe.
 
Περνώντας στο teaser μας δίνει την πρώτη ξεκάθαρη ματιά στα νέα φωτιστικά σώματα, τα οποία φαίνονται πολύ καλύτερα σε σχέση με το εξερχόμενο μοντέλο. Μάλιστα σαν μία πρώτη εικόνα μπορούμε να πούμε πως παρουσιάζονται πολύ πιο σπορ από τα πίσω φώτα που βρίσκονται στη κανονική GLE. Από κει και πέρα η GLE Coupe θα διατηρήσει την κομψή, κεκλιμένη οροφή, ωστόσο η γενική εμφάνιση του μοντέλου θα χαρακτηρίζεται πιο κομψή από την προηγούμενη.

Σε ότι αφορά το εσωτερικό αναμένεται να είναι παρόμοιο με αυτό της κανονικής GLE, έχοντας ίσως κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις.
 
Στους κινητήρες επιβεβαιωμένες πληροφορίες δεν υπάρχουν, όμως το πιθανότερο σενάριο θέλει το crossover να διατίθεται με αρκετές επιλογές, συμπεριλαμβανομένου ενός υπερτροφοδοτούμενου τετρακύλινδρου 2.0 λίτρου μοτέρ που θα προσφέρει 258 ίππους και 370 Nm ροπής. Θα πρέπει να υπάρχει ένας εξακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος  κινητήρας 3,0 λίτρων (367 ίππους και 500 Nm ροπή), ενώ διαθέσιμες θα είναι και οι επιλογές ντίζελ. Λίγο αργότερα θα κάνει την εμφάνισή της και η AMG έκδοση του μοντέλου.
 
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το μοντέλο μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια, πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβρη.
 
Δείτε το βίντεο
 

SPRING SEAT
NISSAN