Tα φωτιστικά σώματα της «ουράς» έχουν τετράγωνη σχεδίαση.

Teaser της υβριδικής Ferrari

1.543 Επισκέψεις στο άρθρο (28/5/2019)

Η νέα υβριδική Ferrari βρίσκεται μόλις λίγες ώρες μακριά από την επίσημη αποκάλυψή της και η ιταλική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα μία teaser εικόνα μεγαλώνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την αγωνία.

Η αλήθεια είναι πως η εικόνα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και ιδιαίτερα αποκαλυπτική, ωστόσο φαίνεται πως μας δίνει μία μικρή γεύση του οπίσθιου μέρους. Με επιφύλαξη μπορούμε να πούμε πως τα φωτιστικά σώματα της «ουράς» έχουν τετράγωνη σχεδίαση, ενώ φαίνεται πως μία καμπυλωτή αεροτομή εκτίνεται από τη μία γωνία στην άλλη, ακριβώς πάνω από τα φώτα.
 
Ακριβώς κάτω από αυτή φαίνεται να βρίσκεται το τρίτο φως φρένων, ενώ οι δύο μεγάλες τρύπες, είναι οι ισάριθμες απολήξεις του συστήματος εξάτμισης. Το τελευταίο το γνωρίζουμε από τα πρωτότυπα του μοντέλου που έχουν εντοπιστεί από τους κατασκόπους κατά τη διάρκεια που το επερχόμενο supercar πραγματοποιούσε δοκιμές εξέλιξης.
 
Σε ότι αφορά την έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει σχετικά με το σύστημα κίνησης, αναφέρει πως ο κινητήρας εσωτερικής καύσης θα είναι ένας V8 twin-turbo 3,9 λίτρων, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το υβριδικό στοιχείο. Αλλοι λένε πως το V8 μοτέρ θα συνοδευτεί με τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες, άλλοι κάνουν λόγο πως θα υπάρχει μόνο ένας. Ωστόσο από τη στιγμή που η νέα Ferrari μετράει αντίστροφα δεν έχει και τόση σημασία να αναλωθούμε σε τέτοιες συζητήσεις.
 
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως η ισχύς της νέας Ferrari λέγεται ότι θα φτάνει τους 1.000 ίππους! Όπως και να έχουν τα πράγματα οι επίσημες πληροφορίες δεν θα αργήσουν να έρθουν, καθώς η παρουσίαση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 29 Μαΐου. Ας κάνουμε λοιπόν λίγη υπομονή.

Mercedes
moto