Στο Goodwood Festival of Speed θα παρουσιάσει το μοντέλο η BAC.

Βλέπετε το τρέχον BAC Mono.

Teaser του νέου BAC Mono που έρχεται (+vid)

1.557 Επισκέψεις στο άρθρο (5/6/2019)

Ένα ακόμα teaser βίντεο για το Mono το οποίο θα παρουσιάσει στο Goodwood Festival of Speed τον Ιούλιο, έδωσε στη δημοσιότητα η BAC.

«Το 2011 παρουσιάσαμε το  BAC Mono στον κόσμο. Και τώρα το 2019, είμαστε έτοιμοι να το πάμε στο επόμενο επίπεδο», αναφέρει το μήνυμα στο βίντεο που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η BAC. Όπως μπορείτε να δείτε, το βίντεο παρουσιάζει το μοντέλο να βρίσκεται κάτω από ένα κάλυμμα, το οποίο αν και κάποια στιγμή φεύγει δε μας αποκαλύπτει τίποτα παραπάνω από τον τόπο που θα παρουσιαστεί.
 
Ωστόσο μπορούμε να δούμε πως το σχήμα του είναι παρόμοιο με το σημερινό μοντέλο, αλλά φαίνεται πως πίσω από την καμπίνα, που μπορεί να φιλοξενήσει μόνο τον οδηγό, υπάρχει ένας μεγαλύτερος αεραγωγός, σαν αυτούς που συναντούμε σε μονοθέσια της Formula 3. Αυτό δείχνει ότι η BAC έχει εργαστεί για να αυξήσει την ποσότητα αέρα που διοχετεύεται στον κινητήρα, που με τη σειρά του μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Περισσότερη ισχύς.
 
Να θυμίσουμε πως το τρέχον BAC Mono τροφοδοτείται από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα της Cosworth που προσφέρει 305 ίππους. Παραμένει λοιπόν «ανοιχτό» να δούμε αν ο ίδιος κινητήρας θα δώσει το παρών ή θα υπάρχει κάτι νέο.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα φέτος η BAC παραχώρησε την 100η μονάδα του Mono  στο  μουσείο Strojer Samlingen στη Δανία, όπου φιλοξενούνται και άλλα ιδιαίτερα αυτοκίνητα όπως Bugatti,  Koenigsegg, Ferrari, Lamborghini, McLaren και άλλα.  

Δείτε το βίντεο
 

CORAL GAS PASXA
citroen