Tελευταίο teaser της Bentley EXP 100 GT (+video)

1.520 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2019)

Μια ιδέα για το τι πρέπει να περιμένουμε από το νέο της concept δίνει η Bentley με αυτό εδώ το teaser.

Ένα τελευταίο teaser video πριν την επίσημη παρουσίαση του EXP 100 GT concept δημοσίευσε η Bentley. Το κλιπ δεν αποκαλύπτει πολλά αλλά φαίνεται πως το καπό θα φωτίζεται μέσω μιας λεπτής γραμμής και ότι οι ζάντες θα είναι δίχρωμες και θα έχουν το γράμμα «Β» στο κέντρο τους. Ακόμα, φαίνεται πως το μοντέλο θα εξοπλίζεται με συστήματα για την βελτίωση της αεροδυναμικής του και ότι η καμπίνα του θα έχει επένδυση από δέρμα.

Η ίδια η Bentley ισχυρίζεται πως πρόκειται για ένα «concept car χωρίς εκπομπές ρύπων που θα εμπνεύσει τους ανθρώπους χάρη σε έναν συνδυασμό τεχνολογίας και αριστοτεχνίας» ενώ ακόμα το χαρακτηρίζει ως την «υλική ενσάρκωση του μέλλοντος της μάρκας».

Ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το κινητήριο σύνολο του EXP 100 GT concept δεν έχουν αποκαλυφθεί αλλά όπως αφήνεται να εννοηθεί, θα πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα. Αλλωστε η ίδια η Bentley έχει ανακοινώσει πως θα λανσάρει το πρώτο της ηλεκτρικό μέχρι το 2025 και ότι τα ηλεκτρικά θα «διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον» λέγοντας πως «παραπάνω από το 30% των αγοραστών luxury αυτοκινήτων ενδιαφέρονται για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα».

Μπορεί το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής της Bentley να καθυστερήσει να έρθει στην αγορά, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο με τα υβριδικά μέλη της γκάμας της μάρκας.

NEO PROACE
skoda