Επίσημες εικόνες που παρουσιάζουν τις επερχόμενες DBS GT Zagato και DB4 GT Zagato continuation έδωσε στη δημοσιότητα η Aston Martin.

Να θυμίσουμε πως η DBS GT Zagato θα συνοδευτεί με την continuation DB4 GT Zagato, όντας και τα δύο διαθέσιμα από το 2020.

Αμφότερα τα μοντέλα θα κάνουν την εμφάνισή τους το επόμενο έτος ως ζευγάρι.

Τελικά σχέδια του «ζεύγους» της Aston Martin

1.501 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2019)

Επίσημες εικόνες που παρουσιάζουν τις επερχόμενες DBS GT Zagato και DB4 GT Zagato continuation έδωσε στη δημοσιότητα η Aston Martin.


Η συνεργασία της Aston Martin και της Zagato έχει τις ρίζες της βαθιά πίσω στο χρόνο, καθώς οι δύο εταιρείες έχουν κατασκευάσει από κοινού  διάφορά μοντέλα από τη δεκαετία του 1950. Σήμερα η μάρκα και με αφορμή την τελευταία χρονικά συνεργασία των δύο εταιρειών, παρουσίασε εικόνες της DBS GT Zagato και της κλασικής DB4 GT Zagato, λίγους μήνες πριν τα δύο μοντέλα είναι απολύτως έτοιμα για να μπουν στη γραμμή παραγωγής.
 
Οι νέες εικόνες σε σχέση με αυτές που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία τον περασμένο Μάρτιο, παρουσιάζουν αναβαθμισμένα τα δύο μοντέλα. Βλέπουμε πως η βασισμένη στη Superleggera, DBS GT Zagato, δανείζεται το ίδιο σχέδιο με το μοντέλο παραγωγής, ωστόσο η μάσκα φαίνεται να είναι διευρυμένη για να προσφέρει ακόμα περισσότερο αέρα για τον V12 5,2 λίτρων κινητήρα. Πληροφορίες για την ισχύ δεν υπάρχουν ωστόσο φανταζόμαστε πως αυτή θα βρίσκεται κοντά στο πλαίσιο των 725 ίππων και 900 Nm ροπής.
 
Να θυμίσουμε πως η DBS GT Zagato θα συνοδευτεί με την continuation DB4 GT Zagato, όντας και τα δύο διαθέσιμα από το 2020. Το δεύτερο θα έχει κλασικό σχεδιασμό και θα παίρνει ισχύ από ένα 6κύλινδρο σε σειρά κινητήρα που θα προσφέρει 385 ίππους και θα εξοπλίζεται με τετρατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, διαφορικό ολίσθησης και κίνηση στους πίσω τροχούς.
 
Αμφότερα τα μοντέλα θα κάνουν την εμφάνισή τους το επόμενο έτος ως ζευγάρι, αλλά η παραγωγή τους θα αρκεστεί σε μόλις 19 μονάδες παγκοσμίως, με το κόστος απόκτησης να ανέρχεται στα 6 εκατομμύρια λίρες ανά ζευγάρι (περίπου 6.674.000 ευρώ).  

SPRING SEAT
citroen