• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η τιμή του δεν είναι πολύ υψηλή μιας και το pick-up στην Limited έκδοση ξεκινά στις ΗΠΑ από 57.000 δολάρια.

Εξοπλίζεται με Forgiato Concavos ζάντες αλουμινίου 26 ιντσών.

«Tέρας» το pick-up του Σακίλ Ο Νιλ

Διαβάστηκε από 1668 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/11/2018
 

To Ram 1500 που αγόρασε ο θηριώδης πρώην καλαθοσφαιριστής είναι ένα από τα λίγα αυτοκίνητα της αγοράς που μπορούν να τον χωρέσουν!

Ο Σακίλ Ο Νιλ είναι αντικειμενικά ο πιο θηριώδης αθλητής καλαθοσφαίρισης που έχει περάσει από το NBA και, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, τα 218 εκατοστά του και τα αρκετά του κιλά δεν μπορούν να χωρέσουν σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο της αγοράς.
 
Για αυτό και ο παλαίμαχος πλέον μπασκετμπολίστας επέλεξε να επεκτείνει την συλλογή του με ένα ολοκαίνουριο γκρι Ram 1500 τεραστίων διαστάσεων. Χαρακτηριστικό είναι ότι εξοπλίζεται με Forgiato Concavos ζάντες αλουμινίου 26 ιντσών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η εταιρεία ήθελε να εξοπλίσει το pick-up με 30άρες αλλά ο πρώην αθλητής δεν ήθελε να γίνει το Ram τόσο ξεχωριστό.

Η τιμή του δεν είναι πολύ υψηλή μιας και το pick-up στην Limited έκδοση ξεκινά στις ΗΠΑ από 57.000 δολάρια, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σακίλ εξόπλισε το μοντέλο με όλα τα «καλούδια» που προσφέρει η Ram, κάτι που σημαίνει πως τελικά η τιμή του ξεπέρασε τα 65.000 δολάρια (57.450 ευρώ).

Πώς σας φαίνεται;
 

Tags: RAM, 1500