H νέα Mustang θα είναι έτοιμη από το 2020 και έπειτα.

Tετρακίνητη η νέα Mustang;

2.264 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2018)

Ενδιαφέροντα είναι όσα διαρρέονται από το στρατόπεδο της Ford σχετικά με το τι ετοιμάζει η μάρκα στην Mustang νέας γενιάς. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Στο φως της δημοσιότητας έχουν αρχίσει να έρχονται πληροφορίες σχετικά με το τι θα πρέπει να περιμένουμε από την Mustang της επόμενης γενιάς, ακόμα και αν θα χρειαστεί να περάσουν τουλάχιστον δύο-τρία χρόνια μέχρι την επίσημη παρουσίαση της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Ford σκέφτεται να λανσάρει την Mustang επόμενης γενιάς με σύστημα τετρακίνησης ενώ μέσα στα πλάνα της εταιρείας είναι να λανσαριστεί και μια υβριδική plug-in έκδοση. Για το τελευταίο ενδεχόμενο, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, ο επικεφαλής Marketing της μάρκας, κ. Corey Holter είχε δηλώσει στο παρελθόν πως «μια υβριδική Mustang να ξεκλειδώσει τις μεγάλες δυνατότητες που έχει το μοντέλο» σε αγορές όπως η Κίνα και η Ευρώπη, ενώ σε ό,τι αφορά το σύστημα τετρακίνησης λέγεται ότι θα βοηθήσει το «θρυλικό» muscle car να πετύχει αύξηση των πωλήσεων της σε χώρες όπου επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες.
 
Με την ολοκαίνουρια Mustang να απέχει αρκετά χρόνια από το λανσάρισμα της, η Ford έχει στρέψει την προσοχή της στην Shelby GT500 για την οποία έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι θα παίρνει ισχύ από έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα απόδοσης 710 ίππων.

Εσείς τι λέτε; Tαιριάζει το υβριδικό κινητήριο σύνολο στην Mustang ή θα αλλοιώσει τον χαρακτήρα της;
 

peugeot
OPEL