4 φωτογραφίες »

Η μεγαλύτερη ζημιά έχει συμβεί στο μπροστά μέρος.

Θα αγόραζε κανείς αυτή την Porsche Taycan;

2.444 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2020)

Αν και οι παραδόσεις της νέας Porsche Taycan Turbo ξεκίνησαν τον περασμένο Δεκέμβριο, μία από αυτές πρόλαβε να αποκτήσει σημαντική ζημιά και να βρίσκεται προς πώληση. Αξίζει άραγε τον κόπο;

Το άτυχο ηλεκτρικό μοντέλο δεν πρόλαβε να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα άφθαρτο. Αν και στην αγγελία δεν υπάρχουν επιπλέον στοιχεία για τον τρόπο που βρέθηκε στην δυσμενή αυτή κατάσταση, είναι προφανές ότι συμμετείχε σε ένα πολύ σοβαρό και σκληρό τροχαίο.
 
Zημιά έχει συμβεί στο μπροστά μέρος, ενώ προβλήματα υπάρχουν και για την ανάρτηση αέρα. Ο μπροστά τροχός από την πλευρά του οδηγού είναι κατεστραμμένος, όπως και αυτός του συνοδηγού, ενώ παρούσες είναι και οι γρατζουνιές στο αμάξωμα.
 
Το αυτοκίνητο πωλείται μέσω δημοπρασίας από την ιστοσελίδα Copart και ως πωλητής εμφανίζεται η ασφαλιστική εταιρεία State Farm Insurance, η οποία προφανώς αποφάσισε ότι δεν αξίζει για επισκευή. Λέγεται πως το σημαντικό μέρος της ζημίας έχει συμβεί από κάτω, όπου στεγάζεται το σύστημα μπαταριών του ηλεκτρικού γερμανικού. Προφανώς αν η ζημιά είναι μεγάλη, αντίστοιχο θα είναι και το κόστος προκειμένου να επιστρέψει το μοντέλο στην αρχική του κατάσταση.
 
Άραγε το ποσό που θα χρειαστεί για να φτιαχτεί η συγκεκριμένη Taycan θα αξίζει τον κόπο να δοθεί από τον πλειοδότη ή θα ήταν προτιμότερο να πωληθεί στη συνέχεια για ανταλλακτικά; Εσείς τι λέτε;

Hyundai
4green