Tο βελτιωτικό πακέτο του οίκου περιλαμβάνει αναβαθμίσεις στην απόδοση του μοτέρ, του οποίου η ιπποδύναμη φτάνει πλέον τα 765 άλογα.

Η Wheelsandmore δεν έχει ανακοινώνει τιμές για το βελτιωτικό της πακέτο.

Η Wheelsandmore δεν έχει ανακοινώνει τιμές για το βελτιωτικό της πακέτο.

Θηρίο η Continental 24 της Wheelsandmore

1.955 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2018)

Αναβαθμίσεις τόσο στο μηχανικό σύνολο όσο και στην εμφάνιση της προσέφερε η Wheelsandmore στην έκδοση 24 της Bentley Continental.

To βελτιωτικό της πακέτο για την Bentley Continental 24 παρουσίασε η Wheelsandmore. Η έκδοση «24» για το μοντέλο αυτό λανσαρίστηκε πέρυσι ως φόρος τιμής της επιστροφής της μάρκας στον 24ωρο αγώνα του Nurburgring και αφορούσε μόνο 24 αυτοκίνητα.

Στην εργοστασιακή της έκδοση, το δεύτερης γενιάς grand-tourer περιελάμβανε βαφή από ειδικό συνδυασμό χρωμάτων, κάποιες αναβαθμίσεις στην καμπίνα ενώ εξοπλιζόταν με έναν twin-turbo κινητήρα 6,0 λίτρων με απόδοση 710 άλογα και 1.017 Nm ροπής.
 
Από την πλευρά του, το βελτιωτικό πακέτο του οίκου περιλαμβάνει αναβαθμίσεις στην απόδοση του μοτέρ, του οποίου η ιπποδύναμη φτάνει πλέον τα 765 άλογα μέσω ενός νέου λογισμικού ενώ όσον αφορά στην εμφάνιση, η Wheelsandmore ανακοινώνει ότι προσφέρει στο μοντέλο νέο μαύρο χρώμα που έρχεται σε αντίθεση με τα γράμματα «Continental 24» που βρίσκονται στο πλαϊνό μέρος. Τέλος, ο οίκος ανακοινώνει ότι η απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ηλεκτρονικά ενώ δίνεται στον πελάτη η επιλογή να επιλέξει είτε τις 21 ιντσών ζάντες με ελαστικά Pirelli ή τις 22 ιντσών που συνδυάζονται με ελαστικά Continental.

Η Wheelsandmore δεν έχει ανακοινώνει τιμές για το βελτιωτικό της πακέτο.

Toyota
moto