Θρυλική Ferrari Enzo έγινε σμπαράλια στα χέρια μηχανικού
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Θρυλική Ferrari Enzo έγινε σμπαράλια στα χέρια μηχανικού

3.535 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2022)

Ένας μηχανικός πήρε τη Ferrari Enzo για μια βόλτα αλλά έχασε τον έλεγχο και την στούκαρε πάνω σε δέντρο, προκαλώντας της ανυπολόγιστες ζημιές.

Μηχανικός τραυμάτισε σοβαρά Ferrari Enzo

Σημαντικές υλικές ζημιές υπέστη μία Ferrari Enzo, όταν ο οδηγός της έχασε τον έλεγχο, βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε πάνω σε ένα δέντρο κοντά στο Αμστερνταμ της Ολλανδίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Enzo αυτή ανήκει σε μια τοπική αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και ο οδηγός ήταν ένας από τους μηχανικούς που εργάζεται εκεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σημαντικές οι ζημιές σε όλο το αμάξωμα

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη, οι πρώτες αναφορές ωστόσο κάνουν λόγο πως το οδόστρωμα ήταν ιδιαίτερα γλιστερό και πως το ιταλικό supercar δεν φορούσε τα κατάλληλα λάστιχα για την εποχή. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ο μηχανικός να χάσει τον έλεγχο και να προκαλέσει ζημιά σε όλη την δεξιά πλευρά, να βγουν από τη θέση τους δύο τροχοί, να καταστραφούν οι δύο προφυλακτήρες του και να ανοίξουν οι αερόσακοι.

Μια Enzo κοστίζει 3 εκατομμύρια ευρώ

Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν η Enzo θα επισκευαστεί, αφού παρά τις ζημιές που έχουν προκληθεί, είναι μόλις μία από τις τρεις που υπάρχουν στην Ολλανδία, ενώ συνολικά κατασκευάστηκαν μόνο 400 αυτοκίνητα. Η τιμή μιας Enzo φτάνει στις μέρες μας τα τρία εκατομμύρια ευρώ…

Άσχημη μέρα στο γραφείο για το μηχανικό...
- Έχασε τον έλεγχο και την τράκαρε πάνω σε δέντρο στην Ολλανδία
- Σημαντικές οι ζημιές που υπέστη, άνοιξαν οι αερόσακοι
- Μια Enzo κοστίζει 3 εκατομμύρια ευρώ...
Το ερώτημα είναι αν θα γίνει προσπάθεια να επισκευαστεί ή όχι... Εσύ τι θα έκανες εάν ήσουν ο ιδιοκτήτης της;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »