Αποκάλυψε ότι ένας εργαζόμενος της μάρκας «πιάστηκε» για σαμποτάζ.

Θύμα σαμποτάζ η Tesla;

2.280 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2018)

Σε e-mail που έστειλε ο Musk, ενημέρωσε τους εργαζόμενους της μάρκας ότι η διοίκηση εντόπισε έναν υπάλληλο που υπονόμευε με τις πράξεις του την πορεία της εταιρείας ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως μπορεί να είναι «βαλτός» από τρίτους. Διαβάστε τι αναφέρει.

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος της Τesla κ. Elon Musk, αφού αποκάλυψε ότι ένας εργαζόμενος της μάρκας «πιάστηκε» για σαμποτάζ.

Ο Musk μάλιστα έστειλε ηλεκτρονικό e-mail στους εργαζόμενους αναφέροντας ότι ο σαμποτέρ έκανε αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα της μάρκας και ότι έστειλε σε τρίτους πολύτιμα δεδομένα της εταιρείας.
 
Μερικά από τα λόγια του Elon Musk στο e-mail ήταν συγκεκριμένα: « Δεν έχουν γίνει γνωστές όλες οι ενέργειες του αλλά έχει ήδη ομολογήσει κάποιες πολύ σοβαρές. Ο λόγος των πράξεων του είναι ότι ήθελε μια προαγωγή που τελικά δεν πήρε. Ωστόσο, ίσως να υπάρχει κάτι παραπάνω από αυτό με τις έρευνες να συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα. Πρέπει να δούμε αν δρούσε μόνος, με άλλους ή δούλευε για εξωτερικούς παράγοντες και οργανισμούς. Μπορεί να είναι από την Wall Street που έχουν ποντάρει εναντίον μας και έχουν χάσει δισεκατομμύρια, μπορεί να είναι οι εταιρείες πετρελαίου γιατί δεν τους αρέσει που η Tesla προοδεύει συνεχώς στην τομέα της ηλιακής ενέργειας και των ηλεκτρικών αυτοκινήτων».

Η Τesla συνεχίζει τις προσπάθειες της να αυξήσει την παραγωγή του Τesla Model 3 στα 5.000 αυτοκίνητα την εβδομάδα ενώ δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την ανακοίνωση ότι θα υπάρξει μείωση κατά 9% του εργατικού προσωπικού της μάρκας.
 

Hyundai
vw