Πηγές αναφέρουν ότι θα υπάρχει κάποια μικρή ηλεκτρική αυτονομία της τάξης των 16 χλμ.

Τι ετοιμάζει η Ferrari;

1.815 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2018)

Έντονη είναι η φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το μοντέλο που πιάστηκε να δοκιμάζεται στην πίστα Fiorano της Ferrari. Τι ετοιμάζει άραγε η Ferrari;

Ένα πολύ μυστηριώδες πρωτότυπο μοντέλο Ferrari βασισμένο πάνω στην 488 GTB πιάστηκε σε βίντεο να δοκιμάζεται στην πίστα Fiorano στην Ιταλία με τις φήμες γύρω από τι πρέπει να περιμένουμε να έχουν πάρει φωτιά.

Από όσα μπορούμε να καταλάβουμε ακούγοντας, η ισχύς της Ferrari πηγάζει πιθανότητα από κάποιο υβριδικό σύστημα κίνησης γιατί δεν ακούγεται κάποιος ήχος ενώ η πιθανότητα να είναι πλήρως ηλεκτρική είναι μικρή, αν λάβουμε υπόψη μας το γεγονός ότι η Ferrari δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τους κινητήρες εσωτερικής καύσης σύντομα.
 
Ο ίδιος ο Sergio Marchionne επιβεβαίωσε το λανσάρισμα ενός μοντέλου το 2019 που θα εξοπλίζεται με V8 υβριδικό κινητήρα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί μόνο για καλύτερες επιδόσεις αλλά και για καλύτερη οικονομία καυσίμου. Πηγές αναφέρουν ότι θα υπάρχει κάποια μικρή ηλεκτρική αυτονομία της τάξης των 16 χλμ.

Τι ετοιμάζει άραγε η Ferrari;

PEUGEOT NEW EVANS
4green