Δες στο βίντεο τι υπάρχει μέσα στο κάθισμα!

Tι έχει μέσα ένα κάθισμα S-Class;

4.038 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2018)

Εκπομπή ταξίδεψε μέχρι τα κεντρικά γραφεία της Μercedes για να «ξεκοκκαλίσει» ένα κάθισμα S-Class και να διαπιστώσει απο τι αποτελείται. Τσέκαρε τώρα το video και ανακάλυψε τι έχει μέσα.

Η Mercedes S-Class είναι ένα από τα πιο θρυλικά μοντέλα της κατηγορίας της, προσφέροντας πλούσιο εξοπλισμό, πολλά συστήματα ασφαλείας και σπουδαία άνεση για τους επιβάτες.

Μάλιστα, μετά την ανανέωση του μοντέλου, η γερμανική μάρκα εξόπλισε το μοντέλο και με άλλα συστήματα, ένα από τα οποία είναι το Energizing Comfort Control που χρησιμοποιεί τον έλεγχο κλιματισμού, τον φωτισμό του αυτοκινήτου και τα καθίσματα για να βελτιώσει την ψυχολογική διάθεση του οδηγού. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο σύστημα που υπάρχει στην S-Class αλλά περιλαμβάνονται και άλλα, όπως θερμαινόμενα προσαρμοζόμενα καθίσματα, συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, συστήματα υποβοήθησης οδήγησης κ.α
 
Τι άλλο υπάρχει όμως μέσα σε ένα κάθισμα της S-Class που έχει αποκλειστικό σκοπό την άνεση του επιβάτη; Μια εκπομπή είχε το θάρρος και το θράσος να πάρει ένα τέτοιο κάθισμα και να αρχίσει να το σκίζει για να ανακαλύψει από τι αποτελείται και πως δουλεύουν όλα αυτά τα συστήματα που βρίσκονται στην πλάτη του οδηγού.

Για τσέκαρε.
 

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER