Αντί του V8, η ισχύς του πηγάζει από τρία ηλεκτρικά μοτέρ.

Η Ferrari αυτή έχει λάβει αναβαθμισμένη QA1 ανάρτηση coilover.

Η μέγιστη τελική του ταχύτητα φτάνει τα 298 χλμ./ώρα.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα βρεθεί σε δημοπρασία.

Τι λες για ηλεκτρική Ferrari 308 GTS;

1.970 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2018)

Στο «σφυρί» θα βγει μια σπάνια και ανακαινισμένη Ferrari 308 GTS που αντί του V8 κινητήρα, παίρνει την ισχύ της από ένα τρία ηλεκτρικά μοτέρ.

Αν και πολλοί φίλοι της αυτοκίνησης δεν θέλουν να το πιστέψουν, όλο και περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες είτε επεκτείνουν την γκάμα τους με ηλεκτρικά μοντέλα, είτε προσφέρουν «ηλεκτρικές» εκδόσεις.

Από την πλευρά της, αυτή εδώ η 308 GTS δεν είναι μια κλασική Ferrari. Αντί του V8 μοτέρ, η ισχύς του πηγάζει από τρία ηλεκτρικά μοτέρ σε συνεργασία με μια μπαταρία 47 kWh και 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ενώ η μέγιστη τελική του ταχύτητα φτάνει τα 298 χλμ./ώρα.
 
Εκτός από την μετατροπή της σε ηλεκτρική, η Ferrari αυτή έχει λάβει αναβαθμισμένη QA1 ανάρτηση coilover και πλήθος άλλων βελτιώσεων, όπως αγωνιστικά φρένα, LED φώτα και 18άρες BBS ζάντες από μια Ferrrari 360. Όσον αφορά τώρα στον εσωτερικό διάκοσμο, έχει υποστεί την απαραίτητη ανακαίνιση χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας μαύρο δέρμα από την Ιταλία και παράλληλα έχει λάβει επιπλέον ηλεκτρονικό ταχύμετρο στο πίνακα οργάνων.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα βρεθεί σε δημοπρασία, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ότι επειδή είναι ηλεκτρική, δεν θα λάβει μεγάλο ενδιαφέρον από τους συλλέκτες. Εσείς πόσα θα δίνατε;
 

SPRING SEAT
NISSAN