Η Bugatti Veyron είναι ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα στον κόσμο κοστίζοντας περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ

Ο πωλητής κάνει λόγο πως όλα τα εξαρτήματα έχουν φυλαχτεί σε ένα κλιματιζόμενο χώρο.

Το σαλόνι είναι μεταχειρισμένο, ωστόσο η αγγελία πώλησης αναφέρει πως είναι σε άριστη κατάσταση.

Το εσωτερικό ταιριάζει με όλες τις Veyron που παράχθηκαν μεταξύ του 2006 και 2015.

Τι παίρνεις από τη Veyron με 123.000 ευρώ;

2.322 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2018)

Η Bugatti Veyron είναι ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα στον κόσμο κοστίζοντας περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο αν διαθέτεις περίπου 123.000 ευρώ μπορείς να κάνεις δικό σου ένα από τα βασικά κομμάτια της.

Ψάχνοντας στο ebay μπορεί κανείς να βρει πολλά και ενδιαφέροντα αντικείμενα τα οποία πωλούνται, ωστόσο η αλήθεια είναι πως αν δεν το βλέπαμε με τα μάτια μας δεν θα πιστεύαμε πως κάποιος θα πουλούσε ένα σαλόνι από το hypercar, Bugatti Veyron.
 
Με το κόστος του αυτοκινήτου να κυμαίνεται περίπου στα 2 εκατομμύρια ευρώ, όπως φαίνεται το σαλόνι του έχει μικρή αξία, καθώς η Braman Motors, έμπορος αυτοκινήτων με έδρα το Μαϊάμι, πωλεί σήμερα ένα πλήρες και σαν καινούργιο εσωτερικό από μία Veyron του 2008, με την τιμή να ξεκινά από τις 140.000 δολάρια (περίπου 123.000 ευρώ).
Όπως είναι φυσικό το σαλόνι είναι μεταχειρισμένο, ωστόσο η αγγελία πώλησης αναφέρει πως είναι σε άριστη κατάσταση και αφορά ολόκληρη τη καμπίνα του μοντέλου, καθώς τα καθίσματα, το ταμπλό, τα πάνελ των θυρών και η κεντρική κονσόλα βρίσκονται όλα στο σετ σε άψογη κατάσταση. Ωστόσο αυτά δεν είναι τα μόνα αξεσουάρ καθώς περιλαμβάνονται επίσης οι ζώνες ασφαλείας, ο επιλογέας ταχυτήτων, τα χειριστήρια κλιματισμού, το ντουλαπάκι κ.α.
 
Ο πωλητής κάνει λόγο πως όλα τα εξαρτήματα έχουν φυλαχτεί σε ένα κλιματιζόμενο χώρο, ενώ η Braman Motors σημειώνει ότι αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία των ιδιοκτητών των Bugatti Veyron να δώσουν μία νέα εμφάνιση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τους.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το εσωτερικό ταιριάζει με όλες τις Veyron που παράχθηκαν μεταξύ του 2006 και 2015. Πως σας φαίνεται η προοπτική αυτής της αγοράς;  

Mercedes
test center