Τα δύο μονοθέσια της Red Bull θα διαθέτουν λογότυπα «007».

Tο γκαράζ της ομάδας θα διαθέτει γραφικά στους τοίχους που θα είναι εμπνευσμένα από το εργαστήριο της MI6.

Η σύνδεση μεταξύ του James Bond και της Aston Martin πηγαίνει πίσω στο χρόνο.

Τιμά τον James Bond στην F1 η Aston Martin

1.822 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2019)

Η σχέση της Aston Martin τόσο με τον James Bond, όσο και με την ομάδα της Red Bull Racing στη Formula 1, δημιούργησε ένα όμορφο συνδυασμό προκειμένου η φίρμα να τιμήσει την ιστορία του πράκτορα 007 στο βρετανικό Grand Prix στο Silverstone.


Τα δύο μονοθέσια της Red Bull θα διαθέτουν λογότυπα «007» και στοιχεία από την Aston Martin DB5 που πρωταγωνίστησε στην ταινία Goldfinger, αλλά και από την Aston Martin V8 από την ταινία The Living Daylights.
 
Εκτός από τα δύο μονοθέσια των Max Verstappen και Pierre Gasly, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα, καθώς το γκαράζ της ομάδας θα διαθέτει γραφικά στους τοίχους που θα είναι εμπνευσμένα από το εργαστήριο της MI6.
 
«Η Aston Martin είναι υπερήφανη για τη συνεργασία της με τον James Bond. Αυτό το Σαββατοκύριακο ανυπομονούμε να γιορτάσουμε τη μακροχρόνια αυτή συνεργασία στο 1.007ο Grand Prix της Formula 1», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της αυτοκινητοβιομηχανίας, Andy Palmer.
 
Η σύνδεση μεταξύ του James Bond και της Aston Martin πηγαίνει πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα στην ταινία Goldfinger του 1964 όπου οδήγησε μία DB5, ενώ μέσα από τις δεκαετίες ο πράκτορας 007 κατάφερε να οδηγήσει πολλά μοντέλα της Aston Martin, όπως η V8 Vantage Volante, η DB10 και η DBS.

Mercedes
moto