Τιμές νέου Ford Fiesta ST στην Ελλάδα

32.286 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2018)

Ανακοινώθηκαν επίσημα οι τιμές του νέου Ford Fiesta ST για την ελληνική αγορά, το οποίο θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις, λίγες μέρες αφότου είχαμε την πρώτη οδηγική επαφή στη Γαλλία.

Λίγες μέρες μετά την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου Fiesta ST στη Νίκαια της Γαλλίας, η Ford ανακοίνωσε τις τιμές των εκδόσεων που θα προσφέρονται στην ελληνική αγορά. Πιο συγκεκριμένα, το νέο Fiesta ST που εφοδιάζεται με τον ολοκαίνουργιο 1.500άρη τρικύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα ισχύος 200 ίππων με λειτουργία απενεργοποίησης κυλίνδρου διατίθεται στη χώρα μας σε τρεις εκδόσεις, τις ST 1, ST 2 και ST 3.
 

Κατ` αρχάς σημειώνουμε πως και στις τρεις εκδόσεις ο κινητήρας συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Σε ό,τι αφορά το κόστος κτήσης η «βασική» ST 1 ξεκινά από τις 20.264 ευρώ για το τρίθυρο Fiesta ST (20.884 το 5θυρο), ενώ στο αμέσως επόμενο πακέτο ST 2 η τιμή ανεβαίνει στις 22.434 ευρώ (22.571 ευρώ το 5θυρο). Τέλος, το κόστος αγοράς της πλουσιότερης ST 3 έκδοσης ανέρχεται στις 26.454 ευρώ (27.024 ευρώ το 5θυρο). Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί πως για τα πακέτα ST 2 και ST 3 η τιμή μπορεί να κατέβει αισθητά, μιας και η ελληνική αντιπροσωπεία έχει προσθέσει στο καθένα από αυτά στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού, τα οποία μπορεί να αφαιρέσει ο υποψήφιος ιδιοκτήτης.

Διαβάστε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Ford Fiesta ST

Επιπλέον, σημειώνουμε πως και στη βασική ST 1 μπορεί να προστεθεί το Performance Pack με 911 ευρώ, ενώ όπως πληροφορηθήκαμε το διαφορικό μαζί με το σύστημα Launch Control θα είναι στάνταρ στο τρίτο εξοπλιστικό επίπεδο του Fiesta ST.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό θα έχουμε σύντομα, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr για να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center