Μετά από 44 ολόκληρα χρόνια και 5 γενιές πέφτει η αυλαία για το Mitsubishi Lancer.

Μετά από 44 ολόκληρα χρόνια και 5 γενιές πέφτει η αυλαία για το Mitsubishi Lancer.

Τίτλοι τέλους για το Lancer

4.132 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2017)

Ανακοινώθηκε και επίσημα η παύση της παραγωγής του Mitsubishi Lancer, 44 ολόκληρα χρόνια μετά την εμφάνιση της πρώτης γενιάς του. Πότε ακριβώς όμως;

Η απάντηση δόθηκε στην έκθεση αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ, δια στόματος του Προέδρου της Mitsubishi Motors Βορείου Αμερικής κ. Don Swearingen, ο οποίος δήλωσε πως η παραγωγή του θα σταματήσει οριστικά τον προσεχή Αύγουστο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πέραν αυτού γνωστοποιήθηκε πως δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης του οικογενειακού της μοντέλου, ενώ σύμφωνα με κύκλους της ιαπωνικής φίρμας η απόφαση αυτή είχε παρθεί πολύ πριν την εξαγορά του 34% των μετοχών της από την Nissan, για την οποία είχαμε γράψει παλαιότερα.
 

Η πέμπτη γενιά του μοντέλου θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα του Lancer, λίγο καιρό μετά και το τέλος παραγωγής της κορυφαίας έκδοσής του που ονοματίστηκε Lancer Evolution Final Edition.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ιαπωνική φίρμα θα παρουσιάσει μέσα στα επόμενα χρόνια τη νέα γενιά του ASX και του Outlander, καθώς και ένα ακόμη SUV το οποίο λέγεται πως θα αποτελέσει τον ανταγωνιστή του Nissan Qashqai, με το λανσάρισμά του να συμβαίνει εντός του 2018.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Mercedes
15.3 Toyota 1million