Την επιβεβαίωση πως το πρώτο SUV της Aston Martin θα μπει στην παραγωγή εντός του 2019, προχώρησε η φίρμα.

To 2019 το SUV της Aston Martin

4.091 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2018)

Την επιβεβαίωση πως το πρώτο SUV της Aston Martin θα μπει στην παραγωγή εντός του 2019,προχώρησε η φίρμα ενημερώνοντας παράλληλα και για το μέρος που θα κατασκευαστεί.

Όπως επίσημα ανακοίνωσε η Aston Martin το πρώτος της SUV θα βγει από τη γραμμή παραγωγής της εταιρείας στην περιοχή St Athan της Νότιας Ουαλίας και θα ξεκινήσει στο τέλος του 2019, όταν και θα είναι έτοιμο το νέο εργοστάσιο, όπου συνεχίζονται οι απαραίτητες εργασίες.
 
Σύμφωνα με τη βρετανική μάρκα το νέο εργοστάσιο θα δημιουργήσει 750 νέες θέσεις εργασίας για την εταιρεία, με 150 από αυτούς που έχουν ήδη προσληφθεί, ενώ όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα υπαχθεί και αυτή στα κεντρικά της Aston Martin στο Gaydon και στο Newport Pagnell όπως συμβαίνει με τις εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την πρόοδο που σημειώθηκε στον χώρο του St Athan καθώς η ομάδα έχει κάνει μια φανταστική δουλειά στην πρόοδο της εγκατάστασης. Είμαι πολύ περήφανος που κάναμε την πρώτη μας συνάντηση εδώ» δήλωσε ο Δρ Andy Palmer, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Aston Martin.
 
Να θυμίσουμε πως το πρώτο SUV της Aston Martin θα αποκαλείται Varekai, και θα συνοδεύεται από διάφορες επιλογές κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων των V8 και V12 της Mercedes-AMG και το υβριδικό σύστημα που θα χρησιμοποιηθεί στην πρόσφατα παρουσιαζόμενη AMG GT 4-Door Coupe.

peugeot
skoda