To Renegade σε όλες του τις εκδόσεις θα κατασκευάζεται μαζί με το 500Χ στις εγκαταστάσεις του ομίλου στο Μelfi.

To 2020 το υβριδικό Jeep Renegade

4.929 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2018)

Σε επίσημη ανακοίνωση του FCA Group έγινε γνωστό πως το ανανεωμένο Renegade θα προσφέρεται από το 2020 και με plug-in υβριδική έκδοση.

Mε ανακοίνωση του, ο όμιλος FCΑ έκανε γνωστό πως το 2020 θα κάνει το εμπορικό της ντεμπούτο η plug-in υβριδική έκδοση του ανανεωμένου Renegade στην Ευρώπη.

To Renegade σε όλες του τις εκδόσεις θα κατασκευάζεται μαζί με το 500Χ στις εγκαταστάσεις του ομίλου στο Μelfi, όπου και ο όμιλος έχει επενδύσει 200 εκατ. ευρώ για να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στις εγκαταστάσεις. Πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της υβριδικής αυτής έκδοσης δεν έχουν γίνει γνωστά.
 
Όσον αφορά τα υπόλοιπα κινητήρια σύνολα, η Jeep προσφέρει τρεις νέες επιλογές. Η πρώτη αφορά τον τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1,0 λίτρου που προσφέρει 120 ίππους και 190 Nm ροπής, αποστέλλοντας την κίνηση στους εμπρός τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων. Πάνω από αυτόν βρίσκεται ο νέος τετρακύλινδρος κινητήρας 1,3 λίτρων που προσφέρεται σε δύο εκδόσεις και συγκεκριμένα με 150 ή 180 άλογα και 270 Nm ροπή και συνοδεύονται από αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
 
Στους πετρελαιοκινητήρες παραμένουν οι επιλογές των 1,6 λίτρων και 2,0 λίτρων, ωστόσο σύμφωνα με τη φίρμα έχουν ενημερωθεί για να βαδίζουν σύμφωνα με τον κανονισμό εκπομπών ρύπων Euro 6 / D.

VW LEASEPRO
test center