To Estoque concept που παρουσιάστηκε πάνω από μια δεκαετία πριν.

Η ανάπτυξη του σεντάν θα αρχίσει το 2021.

To 2025 το ηλεκτρικό σεντάν της Lamborghini

2.343 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2019)

Τα πλάνα της φίρμας περιλαμβάνει την κατασκευή ενός σεντάν υψηλών επιδόσεων παρά τις χαμηλές πωλήσεις που σημειώνει η κατηγορία στην Ευρώπη.


Oι φήμες που θέλουν την Lamborghini να έχει έτοιμη την έκδοση παραγωγής της Estoque είναι έντονες εδώ και πολλούς μήνες, ωστόσο η ιταλική φίρμα εξακολουθεί να έχει μόνο ένα 4θυρο στην γκάμα της, το Super SUV της, την Urus.

Η ιταλική φίρμα πάντως συνεχίζει να διαρρέει πως ενδιαφέρεται να προσθέσει ένα τέταρτο μοντέλο δίπλα στις Huracan, Aventador και Urus με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως θα πρόκειται όντως για ένα σεντάν. Η ισχύς του θα πηγάζει πιθανότατα με κάποιο υβριδικό ή αμιγώς κινητήριο σύνολο ενώ θεωρείται σύντομα πως το νέο μοντέλο θα βασιστεί στη νέα ηλεκτρική πλατφόρμα J1 που χρησιμοποιούν η Porsche Taycan και το Audi e-tron GT.

Η φίρμα δεν έχει δώσει ακόμα το πράσινο φως, με το αφεντικό της Lambo, Μaurizio Reggiani να αναφέρει πως το σεντάν θα μπει σε παραγωγή στα μέσα της επόμενης δεκαετίας, όταν και η ηλεκτρική τεχνολογία θα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που θα μπορεί να προσφέρει πάνω από 550 χιλιόμετρα αυτονομία. Αλλωστε η Lamborghini ξέρει επίσης πως οι πελάτες της δεν θα ικανοποιηθούν με κάποιο μοντέλο που θα χρειάζεται παραπάνω από 3 δευτερόλεπτα για να πετύχει το 0-100χλμ./ώρα.

Η ανάπτυξη του σεντάν θα αρχίσει το 2021 και θα έχει, σύμφωνα με πηγές κοντά στην φίρμα, ώριμη σχεδιαστική ταυτότητα.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda