Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Ο ανεξάρτητος ψηφιακός σχεδιαστής Εnoch Gabriel Gonzalez ωστόσο θέλησε να δημιουργήσει το δικό του Eclipse.

Συνδυάζει ρετρό αλλά και πολλά νέα χαρακτηριστικά από την μοντέρνα σχεδιαστική ταυτότητας της ιαπωνικής μάρκας.

Το πίσω μέρος είναι ιδιαίτερα σπορτίφ.

Το Εclipse πάλι σε coupe

3.322 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2018)

Nέος δημιουργός παρουσίασε την δική του εκδοχή για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το Μitsubishi Eclipse αν επέστρεφε στις σπορ coupe ρίζες του.

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η Mitsubishi αποφάσισε να αναβιώσει το όνομα Eclipse και να το χρησιμοποιήσει σε ένα compact crossover μοντέλο, ξενίζοντας κάποιους από τους φίλους της μάρκας, καθώς όπως είναι γνωστό, το Eclipse ήταν στο παρελθόν ένα σπορ coupe μοντέλο.

Ο ανεξάρτητος ψηφιακός σχεδιαστής Εnoch Gabriel Gonzalez ωστόσο θέλησε να δημιουργήσει το δικό του Eclipse, παίρνοντας ως έμπνευση το ομώνυμο μοντέλο της δεκαετίας του 1990 και συνδυάζοντας πολλά νέα χαρακτηριστικά από την μοντέρνα σχεδιαστική ταυτότητας της ιαπωνικής μάρκας.
 
Στο μπροστινό μέρος, το μοντέλο υιοθετεί ένα ζεύγος επιθετικών φωτιστικών σωμάτων ενώ φυσικά δεσπόζει ο μεγάλος αεραγωγός που συνοδεύεται από δύο μικρότερους στα πλαϊνά μέρη του προφυλακτήρα. Το πίσω μέρος είναι ιδιαίτερα σπορτίφ με τέσσερις απολήξεις εξάτμισης και τον πίσω προφυλακτήρα να μοιάζει με τον μπροστινό λόγο των μεγάλων αεραγωγών.

Με την Μitsubishi να δίνει μεγάλη έμφαση πλέον στα crossover και τα SUV, αυτό το σχέδιο είναι μάλλον ό,τι πιο κοντινό θα δούμε από την μάρκα σε σπορ αυτοκίνητο.
 

Διαβάστε περισσότερα για το MITSUBISHI COLT