• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

To Fiat 126p του Tom Hanks

Με τη βοήθεια λοιπόν και άλλων ανθρώπων, όπως και της εταιρείας Carlex Design, το μικρό αυτοκίνητο πήρε την όψη που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Τα πλήκτρα που είνια ίδια με αυτά των γραφομηχανών.

Το μήνυμα για τον ηθοποιό

Εικόνα από την παρουσίαση

Η εικόνα από την οποία ξεκίνησαν όλα.

To Fiat 126p του Tom Hanks

Διαβάστηκε από 3157 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/7/2017

Ένα Fiat 126p, το οποίο λάτρεψε ο πασίγνωστος ηθοποιός Tom Hanks, μετατράπηκε σε ένα αυτοκίνητο με πολύ σύγχρονη οπτική, και δεν θυμίζει πλέον σε τίποτα το παλιό αμάξι που ήταν πριν λίγο διάστημα.

 
Ας πάρουμε ωστόσο τα πράγματα από την αρχή. Το 2016 ο δημοφιλής ηθοποιός κατά τη διάρκεια γυρισμάτων, ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter, στην οποία τον εμφάνιζε δίπλα σε ένα Fiat 126p, και έγραφε «μόλις πήρα καινούργιο αυτοκίνητο». Η εικόνα αυτή έκανε το γύρο του κόσμου και έτσι μια θαυμάστρια του ηθοποιού η Monika Jaskólska, που έμενε στην περιοχή Bielsko-Biała της Πολωνίας, βρήκε την ευκαιρία να δωρίσει ένα ίδιο αυτοκίνητο στον Hanks, το οποίο και θα παρουσίαζε σε ένα event, όπου τα χρήματα που θα συγκεντρώνονταν θα πήγαιναν στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της περιοχής Bielsko-Biała

Με τη βοήθεια λοιπόν και άλλων ανθρώπων, όπως και της εταιρείας Carlex Design, το μικρό αυτοκίνητο πήρε την όψη που βλέπετε στις φωτογραφίες.   
Στο εσωτερικό του, η εταιρεία που διαμόρφωσε το αυτοκίνητο ισχυρίζεται πως έχει βάλει δερμάτινη ταπετσαρία χρώματος ανοιχτού πράσινου (αν και η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ μοιάζει με κίτρινο το χρώμα), το οποίο τονίζεται με μαύρες λωρίδες. Τα κουμπιά και οι διακόπτες είναι και αυτά καινούργια, τα οποία μοιάζουν με πλήκτρα γραφομηχανών, μιας και ο Hanks είναι συλλέκτης vintage γραφομηχανών, ενώ στο πίσω μέρος των καθισμάτων υπάρχει ανάγλυφο ένα μήνυμα που αναφέρει «Bielsko-Biała για τον Tom Hanks»

Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε στο κοινό στις 9 Ιουλίου σε εκδήλωση που προσέλκυσε χιλιάδες ανθρώπους, καθώς και πολλά vintage Fiat, ενώ συγκεντρώθηκαν και χρήματα, τα οποία πήγαν στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της περιοχής Bielsko-Biała. Πλέον το μόνο που απομένει είναι να παραλάβει ο ηθοποιός το νέο του αυτοκίνητο.
 

Tags: FIAT