3 φωτογραφίες »

Το Kia Stinger facelift

4.661 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2020)

Με μόνο ένα μοτέρ θα διατίθεται το ανανεωμένο Stinger στην Eυρώπη μετά από απόφαση της φίρμας. Δείτε τις αλλαγές που έχει και ποιος είναι ο κινητήρας που έλαβε το χρίσμα.


Toν περασμένο μήνα η Kia παρουσίασε το ανανεωμένο Stinger για την κορεάτικη αγορά και τώρα ήρθε η ώρα για το ευρωπαικών προδιαγραγών μοντέλο.

Στο μπροστινό μέρος η Kia προσφέρει τώρα στο μοντέλο ελαφρώς διαφορετικά φωτιστικά σώματα με νέα LED DRL φώτα που είναι λίγο πιο σκούρα σε σχέση με πριν. Οι μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις λαμβάνουν χώρα πάντως στο πίσω μέρος όπου οι σχεδιαστές της Kia φρέσκαραν αρκετά την σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων με μια γεμάτη από LED μπάρα και κυρίως φώτα με νέα γραφικά που θυμίζουν καρό σημαία ενώ καινούριος είναι επίσης και ο πίσω διαχύτης.

Στην καμπίνα, το ανανεωμένο Stinger λαμβάνει μια νέα οθόνη αφής 10,25 ιντσών που υποστηρίζει το σύστημα infotainment του αυτοκινήτου. Καινούριες είναι επίσης οι ραφές σε ταμπλό και θύρες ενώ η κεντρική κονσόλα λαμβάνει πλέον φινίρισμα από αλουμίνιο ή ανθρακόνημα. Το τιμόνι έχει φινίρισμα από αλουμίνιο στο κάτω μέρος ενώ ο 7 ιντσών πίνακας οργάνων έχει λάβει νέα ξεχωριστή περιποίηση.

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων στην Ευρώπη περιλαμβάνει έναν μόνο κινητήρα, το 6κύλινδρο σε V διάταξη T-GDi κινητήρα των 3,3 λίτρων με απόδοση 370 άλογα στις 6.000 σ.α.λ. και 510 Nm ροπής μεταξύ 1.300 και 4.500 σ.α.λ.. Η Κia δικαιολογεί αυτή την απόφασή της λέγοντας αυτός είναι ο κινητήρας που επιλέχθηκε από την πλειοψηφία του κοινού τα προηγούμενα τρία χρόνια διάθεσης του μοντέλου στην αγορά.

Το ανανεωμένο Stinger είναι το πιο γρήγορο Kia που έχει διατεθεί ποτέ στην Γηραιά Ήπειρο αφού χρειάζεται 4,9 στην τετρακίνητη έκδοσή του για το 0-100χλμ./ώρα.
 

TO ISXYROTERO PICK UP
MONTELA