6 φωτογραφίες »

Η Carlex Design δεν αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση του Defender Yachting Edition.

Το Land Rover Defender με έμπνευση από γιοτ

2.694 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2020)

Η Carlex Design είναι συνυφασμένη με το να κάνει τα αυτοκίνητα ακόμα πιο ξεχωριστά και το απέδειξε για μία ακόμα φορά, με βάση εργασίας ένα Land Rover Defender.


Δίνοντας του το όνομα Land Rover Defender Yachting Edition, το νέο μοντέλο έχει ως βάση του το πεντάθυρο Land Rover Defender 110, ωστόσο σε πρώτη φάση ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα χάρη στο ασημένιο εξωτερικό φινίρισμα, το οποίο η Carlex Design είχε εφαρμόσει στο παρελθόν και σε μία Mercedes-AMG G63.
 
Από κει και πέρα, τα περισσότερα στοιχεία βρίσκονται στο εσωτερικό, όπου υπάρχουν δύο επιλογές. Η πρώτη συνδυάζει λευκή ταπετσαρία με ξύλινες πινελιές, προφανώς για να ταιριάζει η όλη ατμόσφαιρα με τον τομέα της ιστιοπλοΐας και των γιότ γενικότερα. Η δεύτερη επιλογή είναι πιο εξεζητημένη, καθώς το εσωτερικό λαμβάνει χρυσό ματ χρώμα συνδυασμένο με ασημί χαρακτηριστικά.
 
Η Carlex Design δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες, όπως και σχετικά με την τιμολόγηση του Defender Yachting Edition, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τα διάφορα στοιχεία που προστέθηκαν εδώ, μπορείτε να περιμένετε ότι η τιμή δεν θα είναι φθηνή.   

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO